bluesphere 1

Kablosuz şarj sunan yeni Bluesphere!

360 derece dönüş sağlayabilen parçaları, şarj plakası ve yapışma özelliği olan Bluesphere son zamanların en fazla dikkat çeken telefon aksesuarlarının başında yer alıyor.

Akıllı telefonlarımızı genel anlamda masa üstünde yada farklı zeminlere koyma ihtiyacı çok fazla duyuyoruz. Bir de standlar bazen gerekli olabiliyor. Bu ihtiyacı karşılamak için piyasada çok fazla yenilikçi tasarımlar bulunuyor.

Bluesphere karşınızda!

Güney Koreli Hurkins girişimi Bluesphere adını verdiği telefon standı ile yenilikçi bir yaklaşım ortaya koymuş. Sektörde ilk kez kablosuz şarja sahip ayaklı stand olduğu ifade edilen Bluesphere ayrıca ilgi çekici bir tutturma yöntemine sahip. 6000 serisi dayanıklı alüminyumdan imal edilen stand gövdesi çinko desteği ile daha sağlam hale getirilmiş. Zemin plakası haricinde masaya tutturmak için klipsli bir versiyon da mevcut. Uzunluk ise 60cm veya 85cm oluyor. Kıvrım noktalarında 360 derecelik küreler istediğiniz konuma getirmenizi sağlıyor.

Kablosuz şarj tarafında 13W QuickCharge 3 desteği sunuluyor. Standı kullanırken böylelikle şarj sıkıntısı çekmiyorsunuz. Kablosuz plaka nano katmanın arkasına yerleştirilmiş. Kablosuz şarj uyumu yoksa plakaya giden kabloyu çıkararak telefonunuza takabiliyorsunuz.

Bluesphere standı 99$ başlangıç fiyatına sahip. Kısa süre içerisinde gerekli bağışı toplayan stand işler yolunda giderse Mayıs ayında sevkiyata başlayacak.