airpower
airpower

Kablosuz şarj cihazı AirPower 2019 sonlarına doğru çıkacak!

Bir yeni rapora göre, teknoloji devi olan Apple’ın kablosuz şarj cihazı olan AirPower 2019 yılının sonunda raflarda yerini alacak.

Apple’ın kablosuz şarj cihazı olan AirPower’ın çıkış tarihi uzun bir zamandır kafaları meşgul etmeye devam ediyordu. Şirketin geçtiğimiz yıl Eylül ayı içerisinde sunmuş olduğu yeni iPhone modellerini satışa sunarken, kablosuz şarj cihazının da satışa çıkması bekleniyordu. O günden bu güne kadar bir haberin olmamasına karşılık, AirPower‘la alakalı Digitimes’ın raporuna göre, 2019 yılı sonunda satışa çıkacak.

AirPower için yorum yapmak artık daha kolay!

Digitimes, sizlerinde bildiği gibi güvendiğimiz bir kaynak olarak biliniyor. Apple’ın kablosuz şarj cihazı olan AirPower’ın üretimine başladığını ve en geç 2019’un Kasım yada Aralık ayında satışa çıkaracağını iddia etti. Bu bakımdan Apple‘ın ürünü piyasaya çıkarması için yaşanan teknik sorunların çözümüyle alakalı bir gecikmenin olduğu düşünülüyor.
airpowerr

Geçtiğimiz yıl sizlerinde hatırlayacağı gibi 2019 yılının ilk çeyreğinde satışa çıkacağına dair birçok iddia gündemde yerini almıştı. Ancak bu sefer sızıntılar güvenilir bir kaynaktan gelince, yorum yapmak daha da kolaylaştı. Son olarak ise, Apple’ın Mart ayında iPad mini ve iPad’le beraber AirPower’ı da tanıtma ihtimali bulunuyor.