iPhone Xin aksine Galaxy S9da muhtemelen bir kulaklik girisi olacak

iPhone X’in aksine, Galaxy S9’da muhtemelen bir kulaklık girişi olacak

Güvenilir kaynak olan Weibo Tipster Ice Universe’e göre Samsung’un beklenen Galaxy S9 ve S9+ modelinde karmaşık bir kamera ve yeni AKG yapımı kulaklık ile kulaklık çıkışı yer alacak.

Kaynakların açıklamalarına göre Note 9‘da yer alan kapak parıltılarını önlemek adına Note 8’de yer alan bir özellik gelecek. Bu bakımdan Geniş yansıma Karşıtlı (BBAR) kaplamaya inandırmak için bazı nedenler ortaya atıyor.

Bunla beraber tuaf olan bir durum daha var. iPhone X ve birçok yeni amiral gemisinde olmayan kulaklık girişi yeni amiral gemi modelinde olacak. Bu ek olarak bir seçenek gibi dursa da geleneksel olan kulaklık çıkışı şimdiden sevindirmeye yetiyor.

Ice Universe, Samsung’un sahibi olduğu AKG‘nin S9 ile beraber kullanılacağına ve yeni bir kulaklık seti üzerinde çalışmalar yürüttüğünü belirtti. Bunla beraber Apple’ın EarPod’larına rakip olarak gelecek Bluetooth için ciddi bir adım olabilir.

GALAXY S9’DA KULAKLIK GİRİŞİ OLACAK

Siz siz olun panik yapmayın: Samsung‘un en beğenilen 3.5 mm kulaklık girişini şuan doğrulayan tam olarak bir durum ellerde yok. Bu bakımdan biraz daha beklememizde fayda var.

Ama durum bu şekilde olursa S9 ve S+ oldukça güzel ve etkileyici özelliklere kapı açacak.