iPhone 8 Plus ve Galaxy Note 8 kamerasi karsilastirildi Iste tum detaylar

iPhone 8 Plus ve Galaxy Note 8 kamerası karşılaştırıldı, İşte tüm detaylar!

iPhone 8 Plus ve Galaxy Note 8’in kamerası test edildi. Yapılan testin sonuçlarına göre kazanan telefon herkesi şaşırtıyor. İşte detaylar!

iPhone 8 Plus ve Galaxy Note 8 kısa süre önce kamera tartışmalarına son vermek adına bir teste tabi tutuldu. Testin her anı videoya çekilirken, iki telefonun da farklarını görmek mümkün. Peki iPhone 8 Plus mı yoksa Samsung Galaxy Note 8’in mi kamerası testten daha iyi bir puanla çıkıyor?

Bildiğiniz gibi bu yıl iki adet telefon piyasada yer alıyor ve en fazla dikkat çekmeyi başarıyor. İlk telefonumuz iPhone 8 Plus ve diğer daha önce tanıtılan Galaxy Note 8 oluyor. Kameraları teste tabi tutan ise Phone Arena oluyor. PA tarafından hazırlanan test bir video ile ortaya çıktı. iPhone 8 Plus’ın mı Note 8’in mi iyi olduğu videoda çok fazla belli oluyor.

İki farklı telefonun arka kısmında oldukça geniş açılı kamera yer alıyor ve 2x optik zoom yapmak mümkün ve çift kamera fark ediliyor. İki cihazda da optik görüntü sabitleme (OIS) bulunurken, ikincil tele objektif sadece Note 8’de yer alıyor.

iPhone 8 Plus ise f/1.8 diyafram açıklığı ve 12MP OIS desteğine ve f/2.8 diyafram açıklığıyla 12MP ikincil kameraya sahip. Kazanan ise videodan anlaşılabileceği gibi Note 8 oluyor. Eminim haberi okuyan ilk kişiler iPhone 8 Plus’dan bir hamle beklerken ters köşe olmuştur.

https://youtu.be/zk48XmsLTbg