i1 2 1

iPhone 8 Çift Bataryaya Sahip Olabilir

Apple’ın bu yıl çıkması beklenen yeni amiral gemisi hakkında bir yeni iddia daha ortalığı karıştırdı. Yeni iPhone çift pil ile gelebilir!

iPhone kullanıcılarının telefonlarından en büyük şikayetçi olduğu durumlardan biri elbette pil olacaktır. Fakat bu durum, diğer amiral gemisi ile çözüme kavuşacak gibi duruyor. Yeni model iPhone 7s veya iPhone 8 olabilir.

Tabii ki böyle bir iddiayı ortaya çıkaran ve daha önceki iPhone iddialarında da benzer durumlardan bahseden Cowen and Company analisti Timonthy Arcuri. İddiayı gündeme taşıyan ise MacRumors, çift pilin ne zaman geleceğini ise tarih olarak açıklamış değil. Fakat sitenin tek ifade ettiği yeni modelin 5,8 inç boyutunda ki iPhone 8’in çift pil ile geleceği ve çok fazla kullanım sunacağı oluyor. Biz ilk kez böyle bir iddiayla karşılaştığımızı belirtelim.  Çünkü şuana kadar Apple’da çift pil görmüş değiliz. Bu bakımda iddiayı pek fazla ciddiye aldığımızı söyleyemeyiz.

iPhone 8 432

Bunun yanı sıra Asya kıtasında bazı modellerin çift pil ile geldiğini belirtelim. Yani hiç çift pil duymadık görmedik değil. Analist ayrıca 5.8 inç’lik iPhone 8 için 4,7 ve 5,5 inç’lik modellerin yani iPhone 7S ve iPhone 7S Plus’ın 3GB RAM ile geleceğini açıkladı.

Ayrıca iddianın geri kalanında iPhone 8 modellerininde Lightning bağlantısı devam ederken hızlı şarj için USB Type-C kullanılacağı öne sürüldü. Bakalım tüm bu iddialar gerçek olacak mı? Bekleyip göreceğiz.