iPhone 3GS

iPhone 3GS, 40 dolar fiyatla yeniden satışa sunuluyor

Bir şirket, senelerce depoda saklı kalmış olan iPhone 3GS modellerini yalnızca 40 dolara satışa sunacağını açıkladı.


Birkaç gün boyunca şarj edilmeden kullanılabilen, basit bir kullanım deneyimi sunan ve değil yere düşünce kırılmak, kurşunu bile durdurabilen eski telefon modellerini hepimiz özleriz. Seneler içerisinde birçok yeni fonksiyon kazanan, ancak asıl üretim amacından giderek uzaklaşan yeni modellerden bıktıysanız, size bir müjdemiz var: iPhone 3GS yeniden satışa sunuluyor!

iPhone 3GS

Güney Kore merkezli SK Telink, depolarından birisinde 3GS modelleri bulduğunu ve cihazları satışa sunacağını açıkladı. Depoda unutulmalarından ötürü hiçbir zaman raflarda yer bulamamış olan bu akıllı telefonlar yalnızca 40 dolar satış fiyatına sahip olacak. 2009 senesinde satışa sunulan ve iOS 6 güncellemesinden sonra desteklenmeyen bu model, bir ön kameraya bile sahip değil.

Popüler uygulamaları desteklemeyen 3GS, yalnızca arama yapmak ve oldukça düşük kaliteli fotoğraflar çekmek isteyenler için mükemmel bir tercih. Şirket, satın almayı düşünenlerin sorun yaşamaması adına tam 9 senedir depoda bulunan telefonların bataryalarını kontrol edeceğini de açıkladı.

Kaynak