iOS 11.3

iOS 11.3 ile Birlikte Gelen Özellikler Neler?

Geçtiğimiz hafta yayımlanan iOS 11.3 güncelleme paketi neredeyse tüm Apple kullanıcıları tarafından bekleniyordu. Peki bu güncelleme paketi ile hangi özellikler geldi. Hepsi bu haberimizde…

Apple tarafından geçtiğimiz hafta yayımlanan iOS 11.3 güncellemesi tüm modeller için birçok yenilik barındırıyor. Peki bu yenilikler hangi uygulamalara ve özelliklere geldi hadi hep birlikte bir göz atalım!

iCloud İçin Mesajlaşma Özelliği

4 ay gibi süredir kullanıcılar tarafından beklenen iCloud için mesajlar uygulaması iOS 11.3 ile birlikte geliyor. Uzun bir süredir kullanıcılar tarafından beklenen özellik yeni güncelleme ile birlikte kullanıcılara sunulacak.

iPhone X’e 4 Yeni Animoji

Geçtiğimiz yıl tanıtılarak piyasaya sürülen iPhone X modelinin en çok dikkat çeken noktalarından bir tanesi animojiler olmuştu. Bu animojilerin içerisinde toplam 12 adet farklı animoji yer alıyordu. Yeni güncelleme ile birlikte 4 tane daha yeni animoji iPhone X’lara eklenecek. Yeni eklenen animojiler aslan, ayı, ejderha ve kafatası oldu.

AirPlay 2 Özelliği

Son güncelleme ile birlikte Apple, HomePod’ların kullanılmasını sağlamak amacı ile AirPlay 2 uygulaması yayınlamıştı. Bu özellikle birlikte kullanıcılar müziklerini diledikleri gibi kontrol edebiliyorlardı. Yeni yayınlanan 11.3 güncellemesi ile birlikte artık kullanıcılar birden fazla hoparlörün iOS üzerinden kontrol edilmesini sağlayacak.