iOS 10 3 Beta 1

iOS 10.3 Beta 3 geliştiricilere geldi!

Apple kısa süre önce geliştiriciler için iOS’un 10.3 Beta 3 sürümünü yayınladı. İşte tüm detaylar!

Apple, çok kısa bir süre önce iOS 10.3 Beta 3 güncellemesini yayınladı. APFS dosya sistemine sahip olan iOS 10.3 güncellemesi, yenilenen dosya sistemi ile beraber iPhone ve iPad’lere yeniden can verecek. APFS ile yaşanan Boot ve uygulama üzerindeki hızlanmalar ciddi derecede fark ediliyor. Mart ayında final sürümü ile tüm kullanıcılara gelecek olan güncelleme ile herkes kullanabilecek.

iOS 10.3 Beta 3 ile beraber yeniliklere bakıldığında Uygulama Uyumluluğu özelliği fark ediliyor. Ayarlar → Genel → Hakkında → Uygulamalar bölümünde görülen uygulama uyumluluğu seçeneği ile, cihazda yüklü olan fakat 64 Bit olmayan uygulamaları size gösteriyor.

iphone 6s ios 10

Uygulama Uyumluluğu listesinde görülen uygulamaların güncellenmesi için bu bölüm üzerinden geliştiricilere direkt mail atabilme imkanına sahipsiniz.

iOS 10.3 Beta 3 ile beraber çok daha güzel uygulama simgeleri geliyor. Bu bakımdan uygulama geliştiriciler güncelleme yayınlanmadan uygulama simgelerini değiştirebiliyor.

iOS 10.3 Beta 3 güncellemesi yüklemek istiyorsanız eğer, UDID kaydınız varsa; Ayarlar → Genel → Yazılım Güncelleme bölümünden yükleyebilirsiniz.

iOS 10.3 Beta 3 Destekleyen Cihazlar

iOS 10.3 Beta 3 güncellemesini; iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPad Air, iPad Air 2, iPad 4. nesil, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Pro, 9.7 inç iPad Pro ve iPod touch 6 alıyor.