1508088455Cake facebook swipe 1

İnternette daha hızlı aramaya yapmayı sağlayan mobil tarayıcıyla tanışın: Cake

Cake isimli yeni bir mobil web tarayıcısı, internette arama yapmayı tamamen değiştirerek kullanıcılara istedikleri bilgiye çok daha hızlı bir şekilde ulaşma imkanı tanıyor. Uygulamanın detayları ve indirme bağlantısı haberimizde.

İnternette sık sık bilgi arıyorsanız ve aradığınız bilgileri onlarca sayfa dolaşsanız bile bulmakta güçlük çekiyorsanız, Cake isimli bir mobil tarayıcı tam size göre. Mobil tarayıcıların yavaş olmasının arama şekillerinden kaynaklandığı düşünülerek geliştirilen Cake, sayfalar arasında hızlı bir şekilde geçiş yapılabilmesi için özelleştirilmiş bir sistem kullanıyor. İşte mobil uygulamanın normal web tarayıcılarından farkı:

https://youtu.be/12rzJfg0xUo

Jase Bosarge tarafından 2016 senesinden beri geliştirilen uygulama, eşsiz yapısı sayesinde Peak Ventures, Pelion Ventures ve Kickstart Seed Fund’dan toplamda 5 milyon dolar yatırım aldı. Bu uygulamayla senelerdir aynı olan internet kullanımını değiştirmek istediklerini söyleyen uygulama geliştiricileri, sıradan tarayıcıların mobil cihazlar için uygun olmadığını düşündüklerini de belirtti.

Uygulamayı Android cihazınıza buradan indirebilirsiniz.