internet hizini arttirma 1

İnternet Hızını Artırmak için En İyi iPhone Uygulamaları

Hepimizin bildiği gibi, internet kullanıcıları gün geçtikçe artmaktadır ve bu yüzden internet bant genişlikleri yavaşlıyor ve aynı zamanda pahalı oluyor. Ancak, ayrılmış bant genişliğinizi iOS’unuzdan kurtarmak için bazı uygulamaları kullanabilirsiniz. İnternet hızınızı artırmanıza yardımcı olacak en iyi iPhone uygulamasını belirttik.

İnternet Hızı

VPN in Touch

VPN in Touch iPhone, iPad veya iPod Touch’ınızı deneyin ve etrafınızdaki en hızlı ve en güvenli mobil VPN hizmeti olduğunu kendiniz keşfedin. Aslında, bu uygulama bir internet güçlendirme özelliği ile gelmiyor, ancak sizin için web sayfalarındaki reklamları engelleyecek ve sonuçta internet hızınızı artıracak. Ayrıca, Veri tasarrufu özellikleri de sağlar.

Fing – Network Scanner

Bu uygulama, ağınızın raporlarını iPhone internet hızınızı artırmak için en iyi şekilde yönetmelerini sağlamak için en iyisidir. Bununla Wi-Fi ağınıza hangi cihazların bağlı olduğunu birkaç saniyede bulabilirsiniz. Hızlı ve doğru, Fing ağ analizi için profesyonel bir uygulamadır. Basit ve sezgisel bir arayüz güvenlik seviyelerini değerlendirmenize, davetsiz misafirleri tespit etmenize ve ağ sorunlarını çözmenize yardımcı olur.

Antenna Booster

İnternet hızı doğrudan sinyal kalitesine bağlıdır ve bu uygulama aynı şekilde çalışır. İPhone’unuzda bu uygulamayı kullanarak hücre kulesini, sinyal gücünü ve ardından aktif anten güçlendiricisini bulabilirsiniz. Şimdi daha güçlü bir sinyalin tadını çıkarın!

Sengled Boost

Bu uygulama, yüksek verimli, kısılabilir LED ışık ile birlikte, istediğiniz yerde Wi-Fi verir. İnternetteki ölü bölgeleri iyice sonlandırın, bağladığınız her bir ampul gibi, Wi-Fi menzilinizi artırın. Evinizin neredeyse her yerinden gösterilerinizin, filmlerin ve müziğin keyfini çıkarın; mekanlarınızı aydınlık tutmak için Wi-Fi kurulumu ve aydınlatma kontrolü için bir iOS uygulamasıyla birlikte.