instagram gizli hesap

Instagram’daki Gizli Profilleri Ortaya Çıkaran Web Sitesi

Postegro isimli bir uygulama sayesinde Instagram’da hesabı gizli olan kullanıcıların profillerini görüntülenebiliyor. Her ne kadar uygulama  %100 çalışmasa da meraklı kişilerin işine yarayabilir.

Instagram’da merak ettiğiniz kişiler muhakkak vardır. Ancak bu kişilerin profillerine girmeye çalıştığınızda hesaplarının gizli olması nedeni ile hedefinize ulaşamamış olabilirsiniz fakat yeni bir uygulama sayesinde artık size de bu fırsat sunulmuş durumda.. Postegro  adını taşıyan uygulamaya  hem web hemde mobil üzerinden ulaşılabiliyor.

Uyarı: Verilen bilgilerin bir kesinlik taşıyı taşımadığını ve bu uygulamanın Instagram’ın politikalarına karşı bir uygulama olduğunu hatırlatmak isteriz.

Postegro isimli bu uygulamaya giriş yaptıktan sonra Instagram hesabınıza giriş yapmanız talep ediliyor. Bir Instagram hesabı ile giriş yaptıktan sonra arama kısmına profili normalde kilitli olan kişileri aratabilirsiniz.

Bu uygulama ile instagram hesabınızı paylaşmak ve uygulamayı indirmek tamamen sizin sorumluluğunuzda olduğunu hatırlarmak isteriz.