instagram takibi birakanlar 1

Instagram’da Takip Etmeyi Bırakanları Nasıl Öğrenebilirim?

Instagram, fotoğraf ve videoları paylaşmak ve fotoğrafçılık becerilerinizi geliştirmek için harika bir platform. Ve insanlar Instagram’da bir şey yayınladıklarında, yazılarında çok fazla Beğeni bekler, çünkü bu onlar için “gurur” meselesidir. Bununla birlikte, insanlar çoğu zaman Instagram’da sahip oldukları takipçilerin sayısıyla da övünmektedir, çünkü çoğu kişi belirli bir hesabın takipçisi sayısının arttığını düşünüyor.

Herkes daha fazla takipçiye sahip olmayı sever. Instagram, birileri onları takip ettiğinde kullanıcılara bildirmekle birlikte, birileri takip ettiğinde bunu yapmaz. Bunun nedeni yalnızca Instagram tarafından bilinen en iyi şeydir. Tabii ki, Instagram’da seni takip etmenin kim olduğunu kontrol etmek imkansız değil. Bunu yapmak için ‘İzleyiciler’ ve ‘İzleyenler’ listenizi her zaman çapraz doğrulayabilirsiniz, ancak yüzlerce veya binlerce takipçiniz varsa, kullanışsız, zaman alıcı olabilir ve çok verimsiz bir yöntem olabilir. Instagram’da sizi takibi bırakanları görmek için ne yapabilirsiniz? Evet? Peki o zaman, okumaya devam et.

instagram takibi bırakanları görme

Instagram’da Takibi Bırakanları Öğrenme

  • Play Store’dan ‘Instagram için Instagram’ı takip et‘ uygulamasını indirin.
  • Şimdi, takipçilerini öğrenmek istediğiniz Instagram hesabınızla bu “Instagram İçin Önerileri Bırakın” uygulamasına giriş yapın.
  • Bu uygulamada Instagram hesabınızla giriş yaptığınızda, sizi takip etmeyen kişilerin / markaların bir listesi sunulur. Peki, Instagram’da seni takip etmeyenlerin kim olduğunu kontrol etmek için, ekrandan sola kaydır ve sadece seni en son Instagram’da takip etmeyenlerin bir listesi gösterilecek.
  • Ayrıca, uygulamanın ana ekranında, takipçisi olmayan geçmişinizi görmek için sağ alt köşede bulunan ‘geri sarma düğmesine dokunabilirsiniz.

Bununla birlikte, bu uygulamanın yalnızca Instagram’ı akıllı telefonunuza yüklediğiniz zamandan Instagram’da kimin takip etmeyeceğini kontrol etmenize izin verdiğini unutmayın. Uygulamayı yüklemeden önceki takipçilerinize size gösterilmez. Üstelik, bu ücretli bir uygulama olmadığından, size reklamları en üstte göstermeye devam edecek ve bu da can sıkıcı olabilecektir.