instagram son gorulme kapatma 1

Instagramda Son Görülen Nasıl Gizlenir?

Şu anda piyasada bulunan en popüler sosyal medya ve mesajlaşma uygulamalarından bazıları Facebook’a aittir. Onlar WhatsApp, Instagram ve tabii ki Facebook Messenger. WhatsApp ve Facebook Messenger anlık mesajlaşma uygulamaları olsa da, Instagram, diğer taraftan, takip ettiğiniz hesaplardan gelen yayınların yayınınızda göründüğü bir fotoğraf / video paylaşım ağıdır.

Hikayeler özelliğinden başka, WhatsApp ve Facebook Messenger arasındaki ortak nokta, bir kullanıcının en son ne zaman çevrimiçi olduğunu gösteren en son görülen özelliktir. Şimdiye kadar, bu özellik yalnızca WhatsApp ve Facebook Messenger’da mevcuttu, ancak Instagram da şirkete şimdi katıldı, çünkü şirket bir Kullanıcı kullanıcısının en son ne zaman aktif olduğunu gösteren dünden bu yana Etkinlik Durumu adlı bir özelliği kullanıma sunmaya başladı. Instagram son görülme gizlemenin bir yolu vardır. Nasıl olduğunu bilmiyor musun? Peki, okumaya devam et.

instagramda son görülme gizleme

Instagram’da Son Görülen Gizlemek

Instagram uygulamasını açın ve ardından ekranın sağ alt köşesinde bulunan Profil resminize dokunun. Bundan sonra, sağ üst köşedeki üç nokta menü düğmesine dokunun (iOS’ta, Profile Profili Düzenle ’seçeneğinin yanındaki dişli simgesine dokunun).

  • Profilinizdeki üç nokta menü düğmesine dokunmanız sizi Seçenekler menüsüne götürecektir. Seçenekler menüsü altında, Ayarlar alt menüsü görünene kadar aşağı kaydırın. Bunun altında, hemen yanında bir geçiş düğmesi bulunan Etkinlik Durumunu Göster adlı yeni bir seçenek göreceksiniz.
  • Daha önce de söylediğimiz gibi, Faaliyet Durumu varsayılan olarak açık olacaktır. Bu nedenle, Instagram’da en son görülenleri gizlemek için Etkinlik Durumunu Göster’in yanındaki geçiş düğmesine dokunun. Bunu yapmak, Etkinlik Durumu özelliğini devre dışı bırakacaktır; bu, Instagram’da en son görülenlerinizin gizli kalacağı anlamına gelir.
  • Bununla birlikte, bir Android kullanıcısıysanız, Etkinlik Durumu özelliğini kapatmak, Instagram’da en son görülenleri hemen gizlemeyecektir. Bu özelliği kapattıktan sonra, Instagram uygulamasını ‘son uygulamalardan’ kaldırın ve yeniden açın.

Instagram’da en son görülenleri bu şekilde saklıyorsunuz. Instagram’daki etkinlik durumunuz Instagram Doğrudan Mesajlar bölümünde gösterilmektedir ve yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi, Aktivite Durumu kapatıldıktan sonra, kullanıcının en son görülen mesajını gösteren etiket son mesajla değiştirilecektir.