Instagram

Instagram’da Büyük Değişiklik! Tek Bir Dokunuş İle…

Son yıllarda en fazla tercih edilen ve Dünyaca popüler olan sosyal paylaşım platforumu Instagram’a yeni bir güncelleme geliyor. İnstagramın yeni özelliğine ait detaylar haberimizde.

En çok tercih edilen uygulamalardan biri olan Instagram’a gelecek olan yeni özelliği bugüne kadar yapılan en büyük yenilik olması ile kullanıcıları şaşırtacak. Yeni özellik sayesinde bugüne kadar atılan tüm fotoğraflar ve mesajlar tek bir tuşla indirilebilecek.

Bir başka yenilik ise arama filtresi. Mesaj kutusunda yer alan arama özelliği kullanımda ancak gelecek olan bu yenilik sayesinde aramalar filtrelenebilecek. Yenilikte dikkat çeken filtre ise ‘Starred’.  Bu filtreyi kullanıp, gelen kutusu, okunmamış mesajlar ve yıldızlanan mesajlar olarak arama yapılabilecek.

Bir diğer yenilik Yıldızlı Mesajlar: Bu yenilik sayesinde, gelen ve daha sonra  yeniden bakılmak istenen mesajlar bu bölümde toplanabilecek.

İşletme hesabı özelliğini kullanacak olan kullanıcıların takipçi ve fotoğraflarında detaylı görüntüleme yapması da mümkün olabilecek.