instagramda facebook paylasimi 1

Instagram Yayını Otomatik Olarak Facebook Ve Twitter’da Nasıl Paylaşılır?

Instagram’da kaç fotoğraf paylaştığın önemli değil, yine de Facebook ve Twitter gibi diğer sosyal medyalara bağımsız olarak göndermen gerekiyor. Instagram’da, hesabınıza bir resim gönderdiğinizde Instagram gönderilerini otomatik olarak Facebook’a ve Twitter’a otomatik olarak paylaşmak için kullanabileceğiniz bir özellik vardır. Instagram’dan Facebook ve Twitter’a bir fotoğraf paylaşmak daha kolaydır. Nasıl olduğunu bilmek ister misiniz?Instagramda facebook paylaşımı için bu adımları izleyin.

instagramda facebook paylaşımı

Instagram Yayını Otomatik Olarak Diğer Sosyal Medyalarda Nasıl Paylaşılır?

Aynı fotoğrafı Facebook ve Twitter’da paylaşıyorsanız, Instagram’ın gönderileri paylaşmanıza izin verecek şık bir özelliği vardır; yapmanız gereken tek şey Facebook hesabınızı ve Twitter hesabınızı Instagram hesabınıza entegre etmektir. Düşündüğünden daha kolay. Instagram gönderisini Facebook ve Twitter hesabınızla otomatik olarak nasıl paylaşabileceğinizi görelim.

  • Ana ekrandan Instagram uygulamasını başlatın.
  • Instagram hesabınıza gönderilecek bir resim seçin.
  • Görüntüye ilişkin filtreleri ve başlıkları tamamladığınızda, İleri’ye dokunun.

Paylaş sayfasında, sadece Facebook düğmesine dokunun ve hesabınızı Instagram ile ilişkilendirin. Twitter için aynı. Sosyal düğmeler maviye döner ve bu da etkin ve paylaşımını paylaşmaya hazır olduklarını gösterir.

Not: Instagram adına giriş yapmanız ve izinlerin gönderilmesine izin vermeniz istenecektir. Bu sadece bir kere içindir. Instagram kullanıyorsanız, Tumblr gibi diğer platformlarda paylaşabilirsiniz.

Ne zaman Instagram’da bir görüntü paylaştıysanız, paylaşmadan önce Facebook / Twitter düğmesine dokunmayı unutmayın. Sadece Instagram’da bir resim yayınlandı ve otomatik olarak Facebook ve Twitter hesabından yayınlanmaktadır.