instagram begeni 1

Instagram Resimlerinizde Daha Fazla Beğeni Nasıl Elde Edebilirsiniz?

Instagram, anları arkadaşlarınızla, ailenizle ve rastgele takipçilerle paylaşmanın mükemmel bir yoludur. Çok fazla fotoğraf paylaşıp ancak istediğiniz kadar beğeni alamıyor musunuz? Instagram’da beğeni almak için bu basit adımları mutlaka deneyin.

Hashtag’leri Kullanın

Hashtag’ler, diğer kullanıcılar tarafından keşfedilmenize yardımcı olur ve fotoğraflarınızın beğenilmesi daha olasıdır. Çok sayıda etiket kullanmak, fotoğraflarınızın görüntülenme ve paylaşılma olasılığını artırır. Her fotoğraf için mümkün olduğunca çok sayıda etiket kullanın. Örneğin, kedinizin bir resmi varsa, kullanabileceğiniz olası etiketler #kedi, #evcilhayvan ve #kediler’dir.

instagram beğeni

Fotoğraflarınıza Filtreler Uygulayın

Bu, resimlerinizi düzenlemek ve filtrelemek için uygulamaları kullanmak anlamına gelir. Fotoğrafları çekici ve özel hale getirmek için telefonunuzdaki uygulamaları kullanın. Camera +, Pro HDR, Snap-seed ve Pixlr-o-matic mükemmel uygulamalardır.

Doğru Fotoğrafları Yayınla

Genellikle insanlar öğle yemeği, köpekleri veya boş bira şişeleri gibi bir şey paylaşır. Daha fazla beğenmek istiyorsanız, Instagram’yı sanat galeriniz olarak düşünün. Amacı, sadece en iyi, yüksek kaliteli fotoğrafları göstermektir. Yüksek kaliteli fotoğraflar, Instagram’da en çok sevilenleri elde etmek için uygundur. Bu fotoğraf türleri çoğu insanı çeker. Örneğin; üst üste asla üç benzer fotoğraf paylaşmayın. Görüntülenecek en iyisini seçin.

Benzersiz Görünümlerin Fotoğraflarını Paylaşın

İnsanlar daha önce hiç görmedikleri şeylerin eşsiz fotoğraflarını severler. Bir evcil hayvanın fotoğraflarını paylaşın. Köpeğinizin veya kedicinizin yalnızca en iyi fotoğraflarının beğenilebileceği garanti edilir. Evcil hayvanınızın fotoğrafta benzersiz bir şey yaptığından emin olun. Yemeğinizin aşırı resimlerini paylaşmayın. Herkes bunu yapar, bu yüzden sadece muhteşem yemek fotoğrafları paylaşın. Diptic gibi bir uygulamayı kullanarak birden fazla fotoğrafı tek çekimde birleştirin. Bu şekilde, beğeniler alma olasılığınız daha yüksek olacaktır. Dört benzer görüntüyü bir çerçeveye yerleştirebilirsiniz.