Instagram dogrudan mesajlasma icin bagimsiz bir uygulamayi test ediyor
Facebook Inc.'s Instagram logo is displayed on the Instagram application on an Apple Inc. iPhone in this arranged photograph taken in Washington, D.C., U.S., on Friday, June 17, 2016. In a bid to give its users an incentive to create more content for the photo and video-sharing site, Facebook's Instagram is considering sharing revenue generated from news, sports, celebrities and other content said Carolyn Everson, vice president for global marketing solutions at Facebook. Photographer: Andrew Harrer/Bloomberg via Getty Images

Instagram Keşfet Arayüzü Değişiyor!

Facebook’un çatısı altında bulunan Instagram, uygulama arayüzünde “keşfet” sekmesini baştan aşağıya yenileyecek. Değişiklik ile kullanıcıların takip etmek isteyebileceklerini bulmalarını kolaylaştırılması amaçlanırken, bir yandan da uzun süredir yenilenmeyen Instagram’da yenilenmiş olacak.

Instagram arayüzü daha kullanışlı olacak

Instagram, karmaşık halde olan öneriler sunan keşfet sekmesini yenilemek için kolları sıvadı. Uygulamaya en son gelen hashtag yani konu etiketi ile takip yapılabilmesi sağlanmıştı.

Instagram arayüzü

Instagram’a gelecek olan ’e benzer yeni arayüz sayesinde keşfet sekmesini daha kullanışlı bir hale dönüştürecek. Beta sürecinde olan yeni keşfet; üst bölümde belli başlı kategoriler bulunacak. Bu kategoriler üzerinden ilgi alanıza göre takip etmediğiniz kişilerin yüklediği video ve fotoğraflara erişebileceksiniz.

Uygulamanın yeni arayüz’e sahip halinin ne zaman kullanıcılar ile paylaşılacağı henüz belli değil, ancak yaz aylarına doğru kullanıcılara sunulabileceğini düşünüyoruz.