Instagram Hikaye Yuklenir 1

Instagram Hikaye Mobil Tarayıcıdan Nasıl Yüklenir?

Facebook, Instagram’a ait hikayeleri geçtiğimiz yıl Ağustos ayında yeniden yayınladı ve o zamandan beri yeni özellikler eklemeye devam etti. Instagram hikayeler ile kullanıcılar, 24 saat sonra otomatik olarak kaybolan takipçileriyle bir fotoğraf veya video paylaşabilir. Instagram hikayeler, Instagram uygulaması üzerinden edinilebilir, ancak şirket bu yıl Ağustos ayında mobil ağa da geri getirdi.

Artık cep telefonlarının web tarayıcısından instagram.com’a giriş yaparak, mobil web sitesinden de hikaye yükleyebileceklerini duyurdu. Bunun farkında değilseniz, Instagram’ın uygulamasına güvenmek zorunda kalmamanız için mobil tarayıcıdan Instagram hikaye nasıl yükleyeceğinizi gösteriyoruz.

Instagram Hikaye Yüklenir

Instagram Hikaye Mobil Tarayıcıdan Yükleme

  • Akıllı telefonunuzda yüklü olan herhangi bir mobil tarayıcıyı açın, adres çubuğuna instagram.com yazın ve Instagram hesabınıza giriş yapın.
  • Şimdi Instagram feed’inizde ekranın sol üst köşesinde bir kamera simgesi göreceksiniz. Instagram hikaye mobil tarayıcısını yüklemek için, o kamera simgesine tıkla. Bunu yapmak size iki seçenek sunar – Kamera ve Dosyalar. Yeni bir fotoğraf yüklemek istiyorsanız, Kamera seçeneğini seçin. Galerinizden bir fotoğraf yüklemek istiyorsanız, Dosyalar seçeneğini seçin.
  • Akıllı telefonumuzun galerisinden bir fotoğraf yüklemek istedik, bu yüzden Dosyalar seçeneğini seçtik.
  • Şimdi Instagram Hikayene eklemek istediğin herhangi bir fotoğrafı seç.
  • Ekranın sağ üst köşesinde bulunan ‘Aa’ harflerini tıklatarak da Hikayeye metin ekleyebilirsiniz. Metin ekledikten sonra ‘Tamam’ seçeneğine dokunun.
  • ‘Bitti’ düğmesine dokunduğunuzda, metnin boyutunu ve rengini değiştirebilirsiniz. İstediğiniz yere yerleştirmek için ekranda sürükleyebilirsiniz.
  • Bunları yaptıktan sonra, ekranın altındaki Hikayene ekle ‘seçeneğine tıklaman yeterli; fotoğrafın Instagram Hikayene yüklenecek.