instagram kisiye fotograf gizleme 1

Instagram Fotoğrafları Özel Olarak Nasıl Ayarlanır?

Milyonlarca insanın Instagram uygulamasını akıllı telefonlarında değerli görüntülerini paylaşmak için kullandığını biliyoruz. Yaşamlarının her anını fotoğraflarla ve videolarla paylaşmayı severler. Instagram, herkese açık olarak paylaştığınız, hesabınızı ziyaret eden herkes tarafından görülebilecek tüm fotoğrafları ve videoları saklar. Bununla birlikte, bazı insanlar mahremiyetleri hakkında daha fazla endişe duyuyorlar ve kişisel bilgileri halka açık tutarak kimsenin yaşamlarında atlamalarına izin vermek istemiyorlar. Dolayısıyla, Instagram kişiye fotoğraf gizleme için, bu yazıyı okumaya devam edin.

instagram kişiye fotoğraf gizleme

Instagram Fotoğrafları Özel Olarak Ayarlamak

Fotoğrafları ve videoları gizli tutmak, onları mevcut takipçilerinizden gizlemeyecektir ve eşyalarınızı onlardan uzak tutmanın tek yolu, sizden onları takip etmelerini istememektir (bu kesinlikle sizi kolayca izleyebilecekleri kadar önemli olmaz) takipçileri istek üzerine tuttunuz), onları manuel olarak engellemelisiniz. Dahası, yeni takipçiler fotoğraflarınızı ve videolarınızı görüntülemenizi rica etmeli ve üzerinde tam kontrol sahibi olmalısınız.

  • Şimdi, Instagram fotoğraflarını nasıl özel hale getirdiğimizi görelim. Instagram uygulamasını en son sürüme güncellediğinizden emin olun.
  • Akıllı telefonunuzdaki Instagram uygulamasını açın.
  • Profilinize dokunun ve Instagram ayarlarına girmek için sağ üst köşedeki üç noktayı veya ayarları seçin.
  • Aşağıya kaydırın ve ‘Özel Hesap’ yazan seçeneği bulun. Açmak için kaydırıcıya dokunun. Şimdi, Instagram profili özel hale gelecektir.

Herkese açık yapmak istiyorsanız, yukarıda gösterilen adımlarla kapatmak için kaydırıcıya tekrar dokunun.