Instagram Facebookta oldugu gibi yorumlara alt yorum ozelligi getiriyor11

Instagram, Facebook’ta olduğu gibi yorumlara alt yorum özelliği getiriyor

Instagram, kullanıcı kitlesine çok daha iyi bir deneyim sunmak adına yorumlar kısmında bazı değişiklikler yapıyor. Yeni özellikle beraber fotoğraf yorumlarına alt yorum yapmak mümkün oluyor.

Her ne kadar basit gibi bir özellik olarak görülmüş olsa bile kullanıcıları çok yakından ilgilendirdiği kesin. Fotoğrafların altına yorum yapanlara alt yorum yapmak ciddi manada gerekli bir özellikti.

Yeni gelen özellik daha önceden bildiğimiz Facebook’ta olduğu gibi yorumlara cevap olarak geliyor. Geçtiğimiz günlere kadar fotoğraf altına yorum yapabilirdiniz.

Şimdi ise mesajların altında yer alan yanıt tuşuna basarak yorumlara yorum yapabilirsiniz. Bu bakımdan alt yorum özelliğiyle iletişime geçmek veya yanıt vermek çok daha kolay oluyor. Etikete artık gerek yok.

Instagram Facebookta olduğu gibi yorumlara alt yorum özelliği getiriyor

Bu yeni özellik aslında popüler yayın veya organizasyonlarda çok daha iyi işe yarayabilir. Ayrıca net sıkıntısı veya yazılımsal sorunlardan etiketlemek istediğimiz sırada bir türlü isim çıkmıyordu. Şimdi ise bu şekilde direk yanıt ver dediğiniz anda yorum yapabileceksiniz.

Yeni güncelleme dağıtıma başlamış durumda. Fakat tam olarak hazır olması 1 hafta sürebilir.