HTC U Ultra 1 1

HTC U Ultra Yeni Güncelleme ile Gelen Tüm Özellikler

HTC’nin uzun bir süre devam eden sessizliği bozduğu akıllı telefon modeli HTC U Ultra, piyasaya çıkış yaptıktan sonra bir hayli ilgi toplamayı başardı. Satışları da şimdilik iyi giden akıllı telefon serisinin güncellemeleri ise tüm hızı ile devam ediyor. Son olarak teknoloji devi HTC U Ultra akıllı telefonları için yeni bir güncelleme daha yayınladı. İşte detaylar.

HTC U Ultra, akıllı telefon dünyasına getirdiği farklılıklar ve HTC markasının geri dönüş modeli olmasıyla beraber uzun süredir gündemde olmayı başarmış olan serilerden bir tanesi. Özellikle kamera konusunda sunduğu ayrıcalıklı özellikleriyle dikkat çeken serinin güncellemeleri kullanıcı deneyimini daha da iyileştiriyor. Bu noktada son olarak akıllı telefon devinin 1.62.708.1 sürümlü yeni bir güncellemesi daha yayınlandı. Doğrudan OTA üzerinden yayınlanan yeni güncellemeyle beraber HTC U Ultra serileri de daha kararlı hale getirildi.

HTC U Ultra

HTC U Ultra Güncellemesi Neler Getiriyor?

Yaklaşık olarak 600 MB gibi oldukça yüksek bir boyuta sahip olan güncellemenin akıllı telefonlarda ne gibi özellikleri değiştirdiği ve ne gibi yenilikleri aldığı ise merak konusu haline geldi. HTC, ilk aşamada güncelleme için detaylı bir sürüm notu yayınlamadı. Yani güncellemelerin ne gibi özellikler içereceği konusunda çok detaylı bir bilgi söz konusu değil. Buna karşın güncellemeyi yükleyen ilk kullanıcılara göre güncellemeler sistem performansında ciddi bir artış sağlıyor.

Hem sistem performans iyileştirmeleri yapan HTC U Ultra güncellemesinin hem de Android Haziran ayı güvenlik güncellemeleri aldığı da belirtiliyor. Akıllı telefonların hem daha kararlı çalışmasını hem de daha güvenli hale gelmesine olanak verecek olan yeni güncellemenin ne gibi ekstra yenilikler sunacağı ise detaylı sürüm notları açıklamasından sonra belli olacak.

Detaylı sürüm notları yayınlandığında, yeni güncellemeyle beraber gelen değişiklikleri de doğrudan sitemizde bulabilirsiniz. Şimdilik HTC tarafından yapılacak olan açıklamaları beklemek gerekiyor.