hitman 1

Hitman’ın İlk Bölümü Artık Ücretsiz Oynanabilecek

Hitman geliştiricileri daha önceden Square Enix’ten almış oldukları özgürlüğün şerefine oyunun fiyatında ciddi bir düşüş yoluna giderken, yeni bir karar ile oyunun ilk bölümünü bütün platformlarda ücretsiz şekilde dağıtmaya başladılar. İşte tüm detaylar.

IO Interactive’in Türk CEO’su Hakan Abrak çok uzun zamandır Hitman serisini elinde tutarken, Square Enix ile yaşamış olduğu bazı sorunlardan dolayı, firma özgürlüğünü ilan ederek yeni bir yola gitme kararı aldı. Yeni karar ile beraber Hitman‘in de tüm haklarını elinde tutmayı başaran IO Interactive son serisini bölüm şeklinde çıkan oyunun aslında diğer sezonu için bazı çalışma içerisine girdiklerini belirtirken, kısa süre sonra yeni çalışmalar ile oyuncuların karşısına çıkacaklarını da duyurdular. Elbette yeni yoldan giderken Hitman oyunu için ciddi bir indirim yaparak satışa çıkardıklarını biliyoruz.

Sevindirici Haber Geldi, İlk Bölüm Ücretsiz!

IO Interactive’den oyuncuları sevindirecek asıl haber geldi. Oyunu satın alamayacaklar veya satın almadan önce bazı tereddütleri yok etmek adına güzel haber kısa süre önce geldi. Son oyunu ile bölüm halinde ilerleyen Hitman için ilk bölüm bütün platformlarda tam anlamıyla ücretsiz oldu. bu bakımdan ilk bölümü yani ücretsiz bölümü PC, Sony PlayStation 4 ve Microsoft Xbox One için ücretsiz olarak indirip oynayabileceksiniz. Diğer bölümleri ise oynamak isterseniz ücretini ödeyerek oynayabilirsiniz.

Hitman için ücretsiz olan ilk bölümü aşağıdaki bağlantıdan izleyebilir ve oyun hakkında biraz bilgi sahibi olup oynayabilirsiniz.

https://youtu.be/BI87Kq3nhf0