starwars 1

EA Star Wars Yıldız Savaşları Oyunu Açıklandı

EA Star Wars Yıldız Savaşları oyunu merakla beklenen yüksek kalite efektler barındıran en gerçekçi ve heyecan verici oyunların başında geliyor. Geçtiğimiz günlerde EA Star Wars Yıldız Savaşları oyunu fragmanı yayınlandı. Bu oyun hem yalnız oynanabiliyor hem de multi player modu da var.  Hikaye uzayda üzerinize doğru gelen gök taşları arasında düşmanla it dalışı ile başlıyor.  Şirket çok yakında Pc ve PC VR sürümlerini de piyasaya sürecek. Bu heyecanlı oyunun fragmanını izlemek için EA Star Wars Yıldız Savaşları fragmanı izle sekmesine tıklayabilirsiniz. Ya da aşağıdaki videodan heyecan verici maceraya göz atabilirsiniz.

starwars2

EA Star Wars Yıldız Savaşları oyunu Tek Kişilik Mod

 

Tek kişilik EA Star Wars Yıldız Savaşları oyununda Endor savaşı ve ölüm yıldızı II’nin imha edilmesi senaryosu var. Uzaydaki savaşların örülü olduğu birbirinden güzel hikayelerde baş rol siz olacaksınız.  Unutmayın tasarlanan her filoda 5 karakter olacak.  Çeşitli savaş gemilerini kullanarak düşmanlarınızı uzayda patlatmaya hazırsanız bu heyecan verici macera için biraz daha beklemeniz yeterli olacak.  Bu gezegende herşey gerçek gibi tasarlandı. Oyunda ilerledikçe rütbeniz yükselecek. Şirketin açıklamalarına göre EA Star Wars Yıldız Savaşları oyunu tamamen özgür ve bağımsız bir deneyim olanağı sunuyor.

PC Konsol ve VR platformları Ne Zaman Yayınlanacak?

EA Star Wars Yıldız Savaşları oyunu için PC ve VR platformlarında bu maceraya atlamak ekim- 2020 tarihine kadar sürebilir. EA Star Wars Yıldız Savaşları oyun fiyatı ise 40 dolar olacak. Şimdi arkanıza yaslanın ve bu maceranın fragmanını izleyerek kendinizi oyuna hazırlayın