Facebook ipuclari 1

Hiç Denemediğiniz En İyi Facebook İpuçları ve Püf Noktaları

Facebook, en popüler sosyal ağ sitelerinden biridir ve günlük olarak kullanıyoruz ve çoğumuzun birbirleriyle iletişim halinde kaldığı, çevresinde neler olduğunu gördükleri ve zamanlarının çoğunu akıllı telefonlarını kullanarak geçirdikleri tek duraklı bir platform. Facebook’ta henüz denememiş olabileceğiniz çok şey var.

Araştırmalara göre, şu anda deneyebileceğiniz en iyi Facebook ipuçlarını ve püf noktalarını size sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

Güvenli Profil Fotoğrafını İndirin

Facebook, bir Facebook kullanıcısının profil resminin kaydedilmesini ve birileri tarafından paylaşılmasını önlemesine yardımcı olan Profile Picture Guard adlı bir güvenlik özelliği sundu. Korumalı bir profil resmini Facebook tarayıcınızdan veya uygulamanızdan kaydetmeye çalışırsanız, bunu yapamazsınız, ayrıca ekran görüntüsü alamazsınız.

Ancak, resmi Crop & Share gibi üçüncü taraf bir uygulamayı kullanarak kolayca kaydedebilirsiniz. Bir ekran görüntüsünü almak için yüzen balonu tıklayın ve kısmi ekran görüntüsünü seçin.

Facebook’ta Oyun Oynayın

Facebook Messenger uygulamasında arkadaşlarınızla oyun oynayabileceğinizi biliyor muydunuz? Facebook, Messenger uygulamasına yavaşça birçok anlık oyun ekliyor.

Facebook ipuçları

Facebook’ta oyunlara erişmek için sadece Facebook Messenger uygulamasını açmanız ve ekranın sağ alt köşesinde bulunan Discover sekmesine tıklamanız ve ardından oyunlara tıklamanız yeterlidir. Yalnız oyun oynayabilir veya arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz.

Renkli Arka Plan

Çok uzun zaman önce, Facebook durumunuzu renkli bir arkaplanla gönderme özelliği ekledi. Renkli statü kullanmak kesinlikle birisinin dikkatini çekmenin yanı sıra katılımınızı da artıracaktır.

Renkli arka planla bir durum göndermek için sadece normal bir yazı oluşturun ve yazmayı bitirdikten sonra Arka Plan rengi seçeneğini seçin. Çeşitli renk, görüntü ve gradyan tasarımı arasından seçim yapabilirsiniz.