GTA 6 kadın karakter

GTA 6 kadın karakter ile mi geliyor?

Rockstar Games henüz GTA 6 kadın karakter konusunda herhangi bir açıklama yapmasa da bazı kullanıcılara göre kadın karakter olabilir.

Özellikle 2016-2017 yıllarından sonra sıkça gündeme gelen GTA 6, 2021 yılına geldiğimiz bu günlerde halen ortaya çıkmamış durumda. Geçtiğimiz aylarda 2013 yılında ilk olarak PlayStation 3 için piyasaya sürülen GTA 5’in PlayStation 4 ve sonrasında PlayStation 5’e çıkması oyuncuları çileden çıkarmıştı.

GTA 5’in 3 oyun konsolu jenerasyonu görmesinin yanı sıra bu zamana kadar çıkan tüm GTA oyunları arasında en fazla beklenen oyun GTA 6 olmuştu. GTA San Andreas ile GTA 4 arasında 4 yıl fark var iken GTA 4 ile GTA 5 arasında 5 yıl fark bulunuyor. GTA 5 ise çıkalı 8 yıl olduğu halde halen bir açıklama yapılmış değil.

Ortaya atılan bir diğer iddiaya göre ise GTA 4’ün PlayStation 5 oyun konsoluna uyarlanmış hali geleceği belirtiliyor. Bunun yanı sıra şimdiden GTA 6 için bazı çalışmaların yapıldığı öğrenilmişti.

GTA 6 kadın karakter

GTA 6 kadın karakter ile gelebilir

Daha öncesinde GTA 6 için senaryo çalışmalarının yapıldığı açıklanmıştı. Bunun yanı sıra GTA 6’nın geliştirme sürecinin başladığına dair bazı açıklamalar da Rockstar Games’e yakın kaynaklar tarafından paylaşılıyordu. GTA 6’nın henüz nasıl olacağı bilinmese de şimdiden bazı bilgiler ortaya çıkmış durumda. Bu bilgiler arasında GTA 6’nın kadın karakter ile geleceğine inanan bir kitle dahi bulunuyor.

Daha önce Call of Duty ile ilgili pek çok sızıntıyı doğru bilen güvenilir bir kaynak GTA 6’nın ana hikayesinde bir kadın karakterin yer alabileceğinden bahsediyor. Henüz bir iddia olsa da kaynağın güvenilir olması pek çok oyuncuyu şimdiden heyecanlandırıyor.

Rockstar Games geliştirdiği her oyun için basına görsel sızmaması için çok sıkı önlemler alıyor. Şu anda firma bu oyunu geliştirse dahi oyunun geliştirilme sürecinde olup olmadığı konusunda herhangi bir bilgiyi paylaşmaz, firma gizli bir şekilde oyunu geliştirir. Çünkü Rockstar Games bir anda sürpriz yapmayı seven bir firma. Şirket yakın bir zamanda veya 2023 yılına kadar bir fragman ile karşımıza çıkabilir.