GoPro Hero 6 Siyah tekrar siziyor 1080pde 240 fps yavas cekim cekiyor

GoPro Hero 6 Siyah tekrar sızıyor, 1080p’de 240 fps yavaş çekim çekiyor

Aksiyon kamerası denilince ilk akla gelen GoPro oluyor. Şirketin üzerinde çalışmış olduğu Hero 6 modeli hakkında yeni bir sızıntı daha meydana geldi.

Aksiyon kamerası denilince ilk akla gelen markaların başında GoPro şirketi yer alıyor ve şirketin çok uzun zamandır üzerinde çalışmalar yaptığı Hero 6 isimli modeli hakkında daha önceden sizlere birçok detay sunarken, yeni bir sızıntı daha meydana geldi.

Geçtiğimiz günlerde de teknik özellikleri sızdırılırken 28 Eylül tarihinde resmi bir tanımın gerçekleştirilmesi beklenen GoPro Hero 6 Siyah isimli modeli bu sefer Kanada’da yer alan Best Buy mağazası içerisinde gizli bir şekilde görüntülendi.

Geçmiş olduğumuz yıl tanıtımı gerçekleştirilen Hero 5 Siyah modelindeki ayrı tasarımın yeni modelde yer alıyor olması normal karşılanırken, aksiyon kamerasının en büyük yeniliği ise herkesin beklemiş olduğu 4K çözünürlükte 60 fps‘lik video kaydı desteği ile beğeni topluyor.

Tüm bunların yanı sıra 12 MP çözünürlüğe sahip olan bir fotoğraf çekim desteği sunuyor. Ayrıca 10 metreye kadar suya karşı dayanıklılık sunan Hero 6 Siyah modeli kutusunda vurgulanmış olan özelliklerin arasında birde Full HD çözünürlük ve 240 fps‘lik video kaydı desteği yer alıyor.

Bu bakımdan kullanıcıların yüksek çözünürlükte ağır çekim videoları oluşturmasına izin veriliyor. Son olarak 499 dolarlık bir fiyat ile ABD üzerinde satışa çıkarılması bekleniyor.