Googlein bir sonraki Pixeli eskisine benzeyecek

Google’ın bir sonraki Pixel’i eskisine benzeyecek

Google muhtemelen önümüzdeki aylarda yeni bir Pixel ve Pixel XL ortaya koyacak. Zaten söylenen Pixel XL’in bir görüntüsünü kod adlı Taimen’in görüntüsünü gördük ve şimdi, kod adı Walleye olan daha küçük Pixel modeline bir göz atıyoruz.

VentureBeat’teki Evan Blass bugün bu görüntüyü tweetledi :

Googleın bir sonraki Pixeli eskisine benzeyecek2

Hafifçe bulanık olsa da, cihazın belirgin çerçeve içerdiğini görebiliriz. Bu yılki neredeyse kenardan kenara kadar olan yönelimlerin dikkate değer ölçüde reddedilmesi şeklinde bir sızıntı oluyor.. Samsung’un Galaxy S8’i , söylentileri 8 ve söylenen iPhone 8 sızıntılarına bir örnek diyebiliriz.

Belki Google, telefonunu değerli hale getirmek için bu modaya uygun ihtiyaç duymadığını düşünmektedir. Özellikle Google’ın Android geliştiricileri uygulamalarını, yaygın 16: 9’dan farklı en boy oranlarına sahip daha uzun ekranlar için uyarlamaya teşvik etmesi nedeniyle, çerçeveleri en azından küçültmemek cesurca. Bu sadece sızdırılmış bir görüntü, bu nedenle resmi olarak cihazı çıkardığında şirketin bu tasarımı kesin kullanması mümkün değil.

Blass ayrıca, Google’ın bu yıl da bir eğilim olan bir çift kamera sistemi içermediğine dikkat çekiyor . İkili kameralar Andy Rubin’in önümüzdeki Essential Telefonu , OnePlus 5 , söylenen Noet 8 ve Motorola Mota Z2 Force gibi birçok yeni cihazda yer alıyor.

Mevcut Pixel ve Pixel XL, öncelikle görüntü işleme algoritmalarına dayanarak en iyi akıllı telefon fotoğrafçılığından bazılarını ürettiğinden , şirketin tek kamera ile yapıştıracağı tamamen şaşırtıcı değil.

Bu arada, 9to5Google’ın Stephen Hall, dün bir kaynaktan hem Yeni Pixels’un bir kulaklık girişi olmaksızın gideceğini bildirdiğini bildirdi ; VentureBeat bunu da doğruluyor. Bunun yerine, telefonlar Bluetooth ve USB-C ses dayanacak. Aynı zamanda, telefon kılıfları kulaklık girişi ile sızdırılmış durumda.