play store yenilendi 1

Google Play Store Yenilendi

Google’ın uygulama mağazası olarak bilinen Play Store uygulaması yenilenme yoluna gitti. Bu bakımdan mağazanın uygulama logosu da revize edilerek yeni bir görünüm sunmaya hazırlanıyor. İşte detaylar…

Google’ın neredeyse herkes tarafından bilinen Google Play Store uygulama mağazası yenilenmek için hazırlıklarına devam ediyor. Hazırlıklar devam ederken çoğu kullanıcı mağaza logosunun değiştiğini bile şimdiden söylemeye başladı. Google’ın kendi mağazası için bir yenilenme yoluna gitmesi elbette şaşırtıcı. Çünkü Google uzun süreli kullanımları tercih eden biri olarak hep aklımızda yer edindi.

google play store yeni logo teknoekip

Artık Daha Kullanışlı Play Store!

İlk bakışta Google Play Store, logosunda değişiklik olduğunu ve mağazanın arkaplanın da yer alan çanta simgesinin de kalktığını görüyoruz. Bu bakımdan çok daha şık ve göze hoş gelen bir logonun tasarlandığını söyleyebiliriz. Görselde görüldüğü gibi, müzik çalarların veya kayıt cihazlarının üzerinde yer alan Oynat tuşundan esinlendiği fark ediliyor. Ayrıca belirtelim bildirim çubuğunda yer alan uygulama güncelleme ve yükleme duyurularında yer alan logo da değişmiş durumda. Diğer ikonların ise bir dğeişikliğe uğramadığı fark ediliyor.

Google Play Store’un yenilenen halini şuan göremeyen kullanıcılar bir kaç gün daha beklemeleri gerekiyor. Gelen güncellemeyle sizlerde yeni haline kavuşacaksınız.