Google Pixelbook ve Samsung Chromebook sahiplerine alti ay ucretsiz Netflix veriyor

Google Pixelbook ve Samsung Chromebook sahiplerine altı ay ücretsiz Netflix veriyor

Yakın zamanda Google Pixelbook veya Samsung Chromebook Pro ile Plus’ı satın aldıysanız, keyfinizi sürmeniz için Google’ın size küçük bir hediyesi var. Ücretsiz altı ay Netflix sizi bekliyor. Yada Google 1000 dolar üstü ürünlerini pazarlamak için böyle bir yola başvurmuş denilebilir.

Aslında bu hediye çok basit bir şekilde sizi bekliyor. Yukarıda söylemiş olduğumuz Chromebook’lardan birine sahipseniz veya yararlanmak isterseniz Google’ın Chromebook kampanyasına göz atmanızda fayda var. Tam olarak altı aylık “Netflix aylık 10.99 USD“lik pakete sahip olacaksınız. Eğer paketiniz varsa teklif değerliğini kontrol edebilirsiniz. Bu anlaşma Aralık ayı sonuna kadar sizi bekliyor.

Ayrıca Google, ücretsiz hediye ettiği Netflix‘in dışında Google Play kredisi 20 dolar ve iki yıl boyunca 100GB Google Drive depolama alanı gibi Google Play Müzik için 90 günlük deneme süresi hediye ediyor. Size hangi kampanya uygunsa o kampanyaya geçiş yapabilirsiniz. Google’ın böyle bir hediye yolundan gitmesi hem kullanıcı hem de kendi adına bir kazanç sağlayacaktır.