Google Haritalar guncellemesi uyurken bile durak kacirmaniza son veriyor 1

Google Haritalar güncellemesi uyurken bile durak kaçırmanıza son veriyor

Google’ın en fazla beğenilen hizmetlerinden biri olan Haritalar için yeni bir güncelleme daha geldi. Altyapı olarak çok iddialı olan Haritalar yol bulma konusunda insanlara çok fazla yardımcı olmakta. Ancak uygulama bu kadarla sınırlı kalmayıp, toplu taşıma sırasında inmeniz gereken durakları söylemeye başlıyor.

Her geçen gün kendini biraz daha geliştiren Google Haritalar gerçek zamanlı tavsiyelerden, otomobillerin park edildiği yeri bile hatırlamaya kadar birçok hizmet sunmakta. Şimdi ise yeni bir güncelleme daha kullanıcıların hoşuna gidecek bir özelliği getiriyor. Yol bulmanızı daha fazla kolaylaştıracak yeni güncelleme Haritalar için durak bilgilerini daha fazla deneyimsel hale getirecek. Google bundan böyle gideceğiniz yere ulaşmanız için hangi durakta ineceğinizi söyleyecek.

UYURKEN BİLE İNMENİZ GEREKEN DURAKLAR SÖYLENECEK

Sizlerde çok fazla Google Haritalar‘ı kullanıyorsanız toplu taşıma konusunda bir tık eksikliğin olduğunu fark etmişsinizdir. İstediğiniz yere nasıl gideceğinizi uygulama sayesinde öğrenseniz bile hangi durakta ineceğinizi henüz bildirmiyordu. Bu bakımdan yanlış duraklarda inmeniz sizi zor durumda bırakabilirdi. İşte Google’ın yeni güncellemesi artık bu eksikliğe de son verecek.