google gif arama 1

Google Görseller GIF Bulmayı Kolaylaştırıyor

GIF’ler popüler hale geldi, bu da size bir metne, tweet’e veya başka bir mesaja cevap vermenin eğlenceli bir yolunu sunuyor. Artık Google Görseller, mükemmel GIF’i bulmayı ve çeşitli farklı uygulamalarla paylaşmayı kolaylaştırıyor.

Google GIF Eklentisi

Google Görseller’de artık bir GIF’i doğrudan Gmail, Hangouts, Android Mesajları ve Whatsapp gibi uygulamalarla paylaşmanıza olanak tanıyan bir “GIF Paylaş” bölümü var. GIF’ler, paylaşılma olasılıklarına bağlı olarak bölümde görünür, bu nedenle oldukça hızlı bir şekilde harika bir GIF bulabilmelisiniz.

Google GIF

Google Görseller’de bulacağınız GIF’ler, yayın hizmetleri, film stüdyoları ve YouTube gibi kaynaklardan gelir; bu nedenle tanıdığınız harika bir GIF bulabilmeniz gerekir. Seçim, büyümeye devam etmelidir, çünkü herhangi bir içerik sağlayıcı, GIF yaratıcısı veya GIF platformu, bu bölüm için GIF’leri Tenor.com’a yükleyerek (Google’ın geçen yıl satın aldığı) veya Google’ın ortaklık ekibiyle bağlantı kurarak GIF gönderebilir.

Bu özellik bugün Android ve iOS için Google uygulamasında ve Android’de Chrome’da mevcuttur. Google, doğrudan paylaşılabilir GIF’leri mobil tarayıcılar dahil daha fazla hizmete genişletmeyi planlamaktadır.

Genel olarak Google Görseller, son zamanlarda daha fazla özellik alıyor. Google, kısa bir süre önce Google’ın, çevrimiçi olarak ilgilendiğiniz ürünleri bulmayı kolaylaştırmak için görülebilir reklamlar alacağını açıkladı. Yalnızca bu değil, Google ayrıca Google Lens aracılığıyla nesne tanıma üzerinde çalışıyor. Kullanıcıların ilgi duydukları bir nesnenin fotoğrafını çekmelerini ve çevrimiçi olarak satın alabilecekleri benzer ürünleri görmelerini sağlıyor.