Google Chrome Push Bildirimleri Kapatma 1

Google Chrome’da Push Bildirimleri Nasıl Devre Dışı Bırakılır?

Bildirim panelini kaydırdığınızda ve Push bildirimleri açılır pencereleriyle dolduğunda çok büyük bir karışıklık yaratır. Birden fazla web sitesinin size Push Bildirimleri göndermesine izin verdiğinizde, akıllı telefonunuzdaki rahatsız edici şeylerden biridir. Bu nedenle, tüm bunlardan kurtulmak için, Google Chrome push bildirimleri nasıl devre dışı bırakılacağını öğrenmek için bu yazıyı okuyun.

Push bildirimleri en son trendleri takip etmek isteyenler için harika bir özellik olsa da, aşırıya kaçmanız durumunda bazen can sıkıcı hale gelir.

Google Chrome Push Bildirimleri Kapatma

Google Chrome Push Bildirimleri Kapatma

Birkaç web sitesi size en son haberler ve trendlerden haberdar olmak için Push Bildirimleri gönderir. Google Chrome, masaüstü ve cep telefonları için bu özelliğe sahiptir. Ne zaman bir web sitesini ziyaret ederseniz, size bildirim göndermek isteyen bir açılır pencere belirir. Chrome arka planda çalışır, bu nedenle Chrome tarayıcısını kapatsanız bile, size bildirimleri gösterir.

  • Google Chrome’da push bildirimleri nasıl devre dışı bırakılır
  • Google Chrome’da, Ayarları ziyaret edin.
  • Site ayarlarına gösterildiği gibi gidin.
  • Site ayarları altında, Bildirimler üzerine dokunun.
  • Burada push bildirimleri göndermesine izin verilen tüm web sitelerini göreceksiniz.
  • İhtiyacınız olmayanı seçin ve üzerine dokunun.

Tüm bildirimleri tamamen durdurmak için kaydırıcıyı kapatabilir veya seçilen bir siteye dokunup oradan engelleyebilirsiniz. Bununla işiniz bittiğinde, artık bildirimleri alamazsınız. Fikrinizi değiştirirseniz, ayarlara geri dönün, siteyi seçin ve bildirimlere izin verin.

Web sitesi verilerinden, çerezlerden, izinlerden, bildirimlerden kurtulmak, Sil ve Sıfırla düğmesine basıp verileri silmek isteseniz bile hepsi bu kadar değil.