Galaxy S9 iPhoneu cesitli sekillerde kopyalayacak Ancak bu iyi bir haber

Galaxy S9 iPhone’u çeşitli şekillerde kopyalayacak, Ancak bu iyi bir haber!

Kasım ayı içerisinde, birçok sevindiren Galaxy S9 haberleri gündemi meşgul ediyor. Samsung ise telefonu merakla bekleyen kullanıcılardan ötürü daha erken piyasaya sunacak iddialarını destekleyen yeni raporlar ortaya çıkıyor. Daha önceden pek güven sunmayan tasarım şekilleri ve bazı belirsiz kaynaklardan gelen iddialardan ziyada, tanınmış ve güvenilir kaynaklardan gelen küçük çaplı Samsung haberleri Galaxy S9’u işaret ediyor. Bu sabah sızdırılan yeni S9 testleri ise olaya nokta koyuyor.

Son ve yeni Galaxy S9 raporlarından bir tanesi, kritik özellikler hakkında Galaxy S9’un iPhone’u yeniden kopyalayacağını işaret ediyor. Fakat bu iyi bir haber denilebilir.

Weibo ve diğer sızıntılarda Galaxy S9’un prototipinde 3.5mm kulaklık girişi ve kablosuz bir mikrofona sahip olan yeni AKG kulaklığın olduğu haberini sabah sizlere aktarmıştık.

Bu haberlerden biri bile doğruysa, Apple ve Google’ın yapmış olduğu gibi, Samsung’un önceki ses bağlantısının sona erdirme kararını tam anlamıyla ortadan kaldırıyor. Bunu korumak için S9’a kısa bir sürede iPhone ve Pixel açısından bazı avantajlar sağlayacak. Yinede Samsung kendini biraz zorluyor gibi duruyor.

Tüm bunlarla beraber, Samsung müşterilerine kutudan çıkacağı için IconX’den daha ucuz AirPod tarzı kulaklık seti sunabilir. S9’un 3.5 mm kulaklık portunun pek bir önemi yok. Google ve Apple’a rakip olabilecek ve pazarlamayı arttıracak kararlar şart.

S9,  iPhone’u bir iki önemli detay ile yeniden kopyalayacak. Yeni haberler bir iki gün içerisinde yeniden sızdırılacak ve son noktayı güvenilir kaynaklardan sunmaya devam edeceğiz.