galaxy s8 in tanitim tarihi mwc 2017 de duyuruldu 1488142894 1

Galaxy S8’in Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Samsung, yeni model amiral gemi cihazı olan Galaxy S8’in tanıtım tarihini ilk kez MWC 2017 fuarında bir basın toplantısıyla duyurdu.

Genel olarak her yıl Samsung’un yeni bir amiral gemi modelinin duyurduğunu biliyoruz. MWC 2017’de ise Samsung çok sessizdi. İlk gün düzenlenen basın toplantısında Galazy Tab S3’ü sadece duyuran Samsung, bunun yanı sıra Galaxy S8 modeli hakkında hiç bir detay vermedi.

Samsung’un düzenlemiş olduğu bu basın toplantısı sırasında, Galaxy S8 ile ilgili yapmış olduğu açıklamada sadece tarih hakkında detaylar verildi. MWC 2017’de Samsung tarafınca yayınlanan “This is a phone” başlıklı videoda belirtilen tarihe baktığımızda, Samsung’un yeni model amiral gemisi Galaxy S8, 29 Mart günü Samsung’un New York’ta kendisinin düzenleyeceği Galaxy Unpacked etkinliği sırasında tanıtılacak. Bunla beraber Samsung’un etkinliğini kendi sitesi üzerinden canlı bir şekilde yayınlanacağını belirtelim.

Bakalım Samsung, Galaxy S8 model cihazını tanıttığı sırada, daha önce Note 7 faciasından etkilenen kullanıcılar Samsung’a güvenip yeniden yeni bir model telefon alacaklar mı? Yada yeni telefonu alım sırasında gösterilen tepkiler ve sunulan fırsatlar nasıl olacak. Bekleyip göreceğiz.

Samsung’un yayınladığı bu videoyu hemen aşağıda görebilirsiniz.