galaxy s8in pilidh1 tHzk kaYR9sjbGNpag 1

Galaxy S8’in ekranı en iyisi seçildi

En ünlü ekran araştırma şirketi olarak bilinen DisplayMate’in yapmış olduğu araştırmalara göre ekranı en fazla sağlam olan cihaz Galaxy S8 olarak belirtildi. İşte detaylar!

Bildiğiniz gibi mobil sektörde her yıl üst düzey cihazlarla karşılaşıyoruz. Markalar ise kendi amiral gemilerini yavaş yavaş piyasaya sürmeye başlarken, son olarak Galaxy S8 modeli en fazla yeniliğe sahip olan model olarak geldi. Uzun yıllardır mobil ve tabletler üzerinden DisplayMate ekran incelemesi yaparken, en iyi ekranı ise Galaxy S8 olarak belirtildi.

3c04751f8805d729d71720b62c390ceab850efcd

DisplayMate’in son olarak yaptığı testlerde 2.960 X 1.440p çözünürlük sunan 5.8 inç’lik Galaxy S8 ekranı, şuan için zirvede oturmayı hak etti. Rapora göre Galaxy S8 ile gelen en büyük özellik pixel render özelliğinin olması. Telefonun ekranındaki bireysel kırmızı, yeşil ve mavi alt piksellerin ”bağımsız adreslenebebilir görüntü öğeleri olarak ele alındığını ve sabit piksellerle birbirine bağlı olmadığını” belirten DisplayMate, bu işlem ile 3 kat daha fazla çözünürlük almak mümkün dedi.

Raporu fazla uzun tutmak istemediğimiz için bu kadarla sınırlıyoruz. Ancak Galaxy S8, Mobile HDR Premium ismiyle UHD Alliance tarafınca sertifikalanmış olarak görülüyor. Bu bakımdan inanılmaz bir deneyim sunacağına kesin gözüyle bakılıyor.