samsung galaxy s8 den en net sizdirma yasandi 1488873376 1

Galaxy S8’in 6GB RAM’li modeli olacak

Samsung Galaxy S8 için yeni bir sızıntı daha geldi. Samsung, Çin’e özel amiral gemi cihazında 6 GB RAM kapasitesine yer veriyor!

Her geçen gün Galaxy S8 hakkında sızıntılar gelirken, son zamanlarda artık bir sızıntı yerine iki hatta üç sızıntı bile gelebiliyor. Güney Kore merkezli teknoloji devi olan Samsung’un kısa bir süre sonra piyasaya sürmesi beklenen Galaxy S8 cihazı hakkında neredeyse tüm detaylar artık belli olmuş durumda. Şimdi ise 6 GB RAM’li modelinin Çin’de satışa çıkacağı yönünde haberler geldi.

Yinede sizler hemen sevinmeyin. Bu durum gerçekleşmiş olsa bile, 6 GB RAM’li modelin sadece Çin’de satışa çıkacağını belirtelim. Çin’de çıkarılan cihazların çok yüksek kapasiteli özelliklerle donatıldığını biliyoruz. Bu bakımdan Samsung, Çin’de yer alan kullanıcıları etkilemek ve sektörde düşük özellikler ile görülmemek için böyle bir adım atması oldukça normal.

Galaxy S8 ve S8 Plus modelinin 29 Mart günü resmi bir şekilde Samsung tarafından bütün detaylarıyla beraber tanıtılacağı ve sektörde yerini alacağını belirtelim. Şimdilik gelen detaylarda 4GB RAM ve 64GB depolama alanı ile geleceği biliniyor.