samsung galaxy 9 1

Galaxy S8’i beğenmezsen üç ay içerisinde iade edebileceksin!

Samsung Galaxy S8 modellerini alan kullanıcılar ilk üç ay içerisinde beğenmezse cihazı koşulsuz bir şekilde iade edebilecekler.

Tanıtımına çok az bir süre kala Samsung’un yeni amiral gemi cihazı Galaxy S8 ve S8 Plus hakkında yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor. Daha önceden tasarımından ve teknik özelliklerine kadar birçok bilginin ortaya çıktığı yeni amiral gemsinde, son olarak satış sonrası olarak yeni bir gelişme öğrenildi.

Son gelişmeye göre Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modellerin tüketicilere tam üç ay boyunca koşulsuz iade imkânı sunulacak. Bu bakımdan cihazı alıp memnun kalmayan kullanıcılar cihazlarını geri iade edebilecekler. Ancak cihazınızda bir darbe kırık vs olmaması gerektiğini belirtelim.

galaxy s8 geskin

Samsung’un Note 7 ile yaşamış olduğu sıkıntılı günlerin üzerine tüketicileri Note serisi gelmeden Galaxy S8 modellerine yönlendirmek ve kullanıcıların içerisinde yer alan Note modellerine alışığım S8’i kullanamam veya bana göre değil korkusunu yenmesi adına böyle bir çalışma yapıldığı düşünülüyor.

Ben bizzat Galaxy S8 modelini alacağım ve yaklaşık iki ay kullanıp beğenmezsem bende iade edeceğim. Normalde şuan iPhone 7 Plus kullanıyorum, fakat Galaxy S8’i sizlerle denemek adına