Galaxy S8 Active

Galaxy S8 Active İçin İlk Doğrulama Geldi

Samsung’un yeni amiral gemisi akıllı telefonları olan Galaxy S8 serisi satış rekorları kırmaya devam ediyor. Bir yandan Galaxy S8 satışlarına devam eden Samsung’un bir diğer yandan ise Galaxy S8 Active modelleri üzerinde çalıştığını biliyoruz. Yeni amiral gemisinin maksimum dayanıklılık ile gelecek yeni modeli Galaxy S8 Active için şimdide yeni bir doğrulama geldi. İşte detaylar.

Galaxy S8 Active, Samsung’un en sağlam serilerinden biri olacak. Daha önce birçok S serisinde gördüğümüz gibi suya ve toza dayanıklı olacak olan yeni Active modelinin, bu kez sadece sağlamlığı değil performansı da konuşulacak. Öyle ki yeni serinin özellikleri konusunda ilk gelen bilgiler bir hayli tatmin edici. Galaxy S8 modelinden çok farklı bir teknik donanımı olmayacak olan yeni modelin üzerine sadece sağlamlık ve ekstra güvenlik eklenmiş olacak. Peki Galaxy S8 Active detayları belli mi? Telefon ne zaman Geliyor?

Galaxy S8 Active FCC Onayı Aldı

Galaxy S8 Active modelleri şimdiye kadar iddialarla gündeme gelse de resmi olarak bir türlü doğrulanmamıştı. Fakat son gelen bilgiler S8 Active modelinin bir nevi çıkış yapacağını kanıtlamış oldu. Öyle ki yeni model FCC onayı aldı. FCC onayı alması sadece yeni modelin çıkış yapacağını doğrulamakla kalmadı.

Galaxy S8 Active

Buna ek olarak yeni modelin teknik özellikleri konusunda belli başlı bilgiler ortaya çıktı. Hemen yeni özelliklere bakalım. Snapdragon 835 işlemcilerle gelecek olan model 4 GB RAM bellek miktarıyla gelecek. Daha önce S8 modelinde gördüğümü bu özelliklerde bir değişim söz konusu değil. Bunun yanı sıra yeni modelde Android 7.1 işletim sistemi kullanılacak. Fark ise pillerde kendisini gösterecek. 4000 mAh değerinde pillere sahip olacak olan Galaxy S8 Active modelinde maksimum koruma sağlanacak.

IP68 sertifikasına sahip olması zaten telefonun suya ve toza karşı dayanıklı olmasını sağlayacak. Buna ek olarak cihazın camı da beklendiği gibi düz olacak ve kırılmaya karşı güçlendirilecek. Tüm bu özelliklerin dışında sıcak ve soğuğa karşı ekstra koruma da sağlanacak. Tüm bu öze4llikleriyle gelecek olan yeni serinin ne zaman resmi olarak tanıtılacağı ise bilinmiyor.