Galaxy S10
Galaxy S10

Galaxy S10, GeekBench Testinde iPhone Xs’i Geçemedi

Samsung’un en son çıkardığı amiral gemisi olan Galaxy S10, uygulanan tek çekirdek testinde iPhone’u geçemedi.

Samsung Galaxy S10, GeekBench’te olan puanların görüntüleri ortaya çıktı. Exynos 9820 işlemci olan varyantı GeekBench testinde S10+’a oranla farklı sonuç ortaya çıkardı.

"<yoastmark

Tek çekirdek testinde Android cihazlarda bulunmakta olan işlemcilerin hepsinin skorunu dağıtan iPhone Xs ilk sırada tahtında olmaya devam ediyor. Samsung S10’da kullanılan Exynos yonga seti tek çekirdek testinde 4382 puan aldı. S10 bu puanı alırken Samsung S10+ ise Snapdragon 855 yongası aynı testten 3413 puan almış durumda.

"<yoastmark

Tek çekirdek dışında çoklu çekirdek kısmına bakılacak olursa burada durumda değişiklik olduğunu söyleyebiliriz. Bu durumda ise iPhone hala zirvede olan yerini korurken S10 ailesindeki yerler farklı durum göstererek yer değiştiriyorlar. Tek çekirdek testinde üst modeline geçen S10, çoklu çekirdek testinde de 686 puanla Galaxy S10+’ı geçemiyor.

"<yoastmark

Durumlar böyle ilerlerken Android cihazların iPhone’larla aralarında oluşan farkın kapatılmak için uğraşıldığını ve yakınlaştığını belirtmek doğru olur. İlerleyen zamanlarda listenin sonucunun ne olacağı bilinmiyor fakat Samsung’un yaklaştığı durumu şu anlık için kesin.