Galaxy Note 8in uc yeni fotografi sizdirildi

Galaxy Note 8’in üç yeni fotoğrafı sızdırıldı!

Galaxy Note 8’in tanıtımına az bir süre kala sızıntılar çok sık gelmeye başladı. Samsung’un yayınladığı görselden hemen sonra üç görsel daha görüldü!

Samsung’un yeni model Galaxy Note 8 cihazı 23 Ağustos’ta tanıtılacak. Şimdilik bilgiler bu yönde. Samsung Exynos Twitter hesabı üzerinden yayınlanan görsel Note 8’in tasarımı hakkında artık netlik durumunu sağlamıştı. Yanlışlıkla paylaşılan görselden hemen sonra Çin merkezli bir Twitter hesabı üzerinden üç yeni Note 8 modeli daha görüntülendi.Sızdırılan görüntülere baktığımızda Note 8’in Galaxy S8 sserisine göre çok daha dikdörtgen olduğu ve daha estetiksel geldiği görülüyor. 6.3 inç’lik ekranı ile S8 Plus’tan daha uzun geliyor. Kavisli ekran kararı ise bu modelde de uygulanmış durumda.

Ortaya çıkan yeni görüntülerde Note 8 modelinde fiziksel bir ana ekran tuşunun yer almayacağını bunun yerine üst ekran kısmında iris tarayıcının yardımıyla o işlemlerin yapılacağı anlaşılıyor. Yeni sızıntılarda cihazın arka kısmı ne yazık ki görüntülenmiyor. Fakat cihazın iki sensörlü bir görüntülenme sistemi yapacağı ve LED flaşların çift olması bekleniyor. Parmak izi okuyucusuna gelirsek eğer bir önceki modelde olduğu gibi cihazın arka kısmına konumlandırılacak.

Galaxy Note 8in üç yeni fotoğrafı sızdırıldı

Note 8 Üstün Özelliklerle Geliyor!

Son zamanlarda görülen birçok detay ve kaynaklardan elde edilen bilgilerde Note 8 modeli 6GB RAM ve Snapdragon 835 yonga ve Exynos 8895 ile geliyor. Oldukça tatmin edici özelliklerle gelen cihazda 12MP çift arka kamera ve 3300 mAh batarya yer alacak.