Galaxy Note 8in Resmi Bicimde Bir Resmi Sizdirilmis

Galaxy Note 8’in Resmi Biçimde Bir Resmi ‘Sızdırılmış’

Samsung Galaxy Note 8’in resmi olmayan görüntüsü, Samsung’un resmi açılışından yaklaşık bir ay önce, iş dünyasındaki en iyi leakerin izniyle “sızdırıldı”. Evan Blass, şimdi neden sızıntı kelimesi üzerine alıntı işaretleri koyduğumu merak ediyorsanız, Blass neredeyse kesinlikle resmi bir Samsung kaynağı yoluyla, muhtemelen pazarlama departmanında üst düzey bir personel aracılığıyla fotoğraf elde etmiş.

Tabii ki Not 8’in yayınlanması büyük bir haber çünkü bu, geçen yılki felaket Note 7’yi doğrudan takip ediyor. Ancak yukarıdaki fotoğraftan da gördüğünüz gibi, telefonun görünüşüyle ​​ilgili o kadar da heyecan verici değil: Samsung Galaxy S8 + ‘e benziyor! Blass tarafından tweet edilen “resmi” resim aşağıda .

Galaxy Note 8in Resmi Biçimde Bir Resmi Sızdırılmış 1

Galaxy S8 + ‘den daha büyük olması muhtemel olmasının yanı sıra, telefonla ilgili çok fazla resmi bilgi bilinmiyor ve Not 8’in çift kameraları olacak. Umarım Samsung, “bir kişinin kafası etrafındaki arka planı bulanıklaştırabilir” (bokeh) efekti yapmak yerine, iki kamera teknolojisine yeni bir adım atmıştır. Kalem dışında (oops, yani “S-Pen”), Not 8 Galaxy S8 + ‘e çok benzer şekilde çalışıyor.

Galaxy Note 8’de rekabet olacaktır. Yaklaşmakta olan LG V30 , neredeyse kesinlikle bir AMOLED panelini içeriyor; Huawei’nin hepsi bir arada , Mate 10’u uçtan-uca neredeyse çerçevesiz tasarımıyla sallayacaklarını doğruladı. Google ayrıca Pixel 2’yi de piyasaya sürdü ve Google bu kez üretici olarak HTC yerine LG’yi seçmek için akıllıca davrandığından, Pixel 2 sade ve şık yerine gösterişsiz ve güzel görünüyor. Sırada, elbette iPhone 8 olacak.