note 8

Galaxy Note 8’in ön panel videosu sızdırıldı

Çin’in sosyal medya ağı olarak bilinen Weibo’da kısa süre önce paylaşılan bir videonun Galaxy Note 8’in ön paneline ait olduğu iddia edildi.

Kısa süre önce piyasaya çıkan ve kullanıcıları etkilemeyi başaran Galaxy S8‘den sonra beklenen Samsung Galaxy Note 8 olarak görülüyor. Markanın bir diğer amiral gemisi yaz ayının sonunda IFA 2017 ile birlikte tanıtılacak. Buraya kadarki bilgilerin doğruluğunu hepimiz zaten biliyoruz.

Bunların yanı sıra phablet model olarak geleceği iddia edilen söylentiler gündemi halen daha meşgul ederken, bir yeni sızıntı geldi. Son sızıntı bu sefer video olarak görüldü. Video içerisinde 6.3 inçlik boyutunda olan Note 8 model cihazın ön paneli görüldü. Görülen ön panelin Note 8 modeline ait olduğu iddia edilirken, bunu doğrulayan tek şey ise arka planda yer alan not oluyor. Ancak Weibo üzerinden görüntülerin gelmesi daha önceki sızıntılar gibi gerçek olabileceğini işaret ediyor.

Galaxy Note 8 modelinde çift kamera olması beklenirken, son raporların bu beklentiyi doğruladığını belirtelim. Elbette yeni sızıntılar cihazın tanıtılmasına kadar devam edeceği bir gerçek. İşte sızıntı videoyu aşağıdan görebilirsiniz.

https://youtu.be/aHwFHnhXxtc