Galaxy Note 8 ve iPhone 7 Plus hiz testi Sasiracaksiniz

Galaxy Note 8 ve iPhone 7 Plus hız testi: Şaşıracaksınız!

Testleriyle meşhur Youtube kanalı EverythingApplePro, bu sefer Note 8 ile iPhone 7 Plus cihazlarını hız testiyle yarıştırıyor.

Apple’ı yarışmalarda yenmek oldukça çok çünkü oldukça iyi mobil işlemcilere sahip. Her çıkan yeni iPhone rakiplerine göre daha az çekirdek ve RAM’a sahip olarak gelmiş olsa bile, sentetik benchmarklar ve normal akıllı telefon kullanıcıları tarafınca yapılan testlerde Apple’ın performansını azda olsa Android telefonlar geçebiliyor.

Galaxy Note 8 sonunda Apple’ın iPhone 8’ine rakip olarak gelmiş gibi duruyor. Ancak geçtiğimiz yıl çıkan iPhone 7 Plus bu yıl Samsung’un son amiral gemi modelini yenebilecek mi?

YouTube kanalı olan EverythingApplePro, iPhone 7 Plus modelininSamsung’un son modeli olan cihazla karşı karşıya getirip bir yola çıkarıyor. iPhone 7 Plus aslında daha önce Galaxy S8’i yalayıp yutmuştu. Bu sefer Samsung kazanmış gibi duruyor.

Aslında pek fazla heyecanlanmanın anlamı yok. Note 8 yeni bir cihaz olup iPhone 7 Plus neredeyse 1 yaşına girmiş bulunuyor.

Yapılan test sırasında başta oyunlar ve web uygulamaları dahil olarak birçok uygulama aynı anda açılıyor. Daha sonra uygulamalar bellekten tekrardan açılmakta. Her iki tur sırasında ilk çalışan birinci oluyor.

Testin önemi aslında cihazların hassasiyetini belli ediyor. Çoklu görevlerde uygulamaların ne şekilde bellekte durduğunu gösteren test oldukça güzel bir çalışma olmuş.

https://youtu.be/dJOWBUsEFfk