Galaxy Note 8 Kullanicilarinin Sikayetleri Artti

Galaxy Note 8 Şok Detaylarıyla Görüldü

Akıllı telefon dünyasının en iddialı modellerinden biri olacak olan Note 8 için sürekli yeni özellik iddiaları ortaya çıkmaya başladı. Son olarak Galaxy Note 8 akıllı telefonları için yayınlanan görsellerden sonra şimdide yeni seri akıllı telefonların ekran sistemi hakkında bilgiler geldi. İşte detaylar.

Kısa süre önce Note 8 hakkında ortaya atılan yeni bir iddia vardı. Bu iddialara göre Samsung’un Note akıllı telefonlarında tıpkı Galaxy S8 serilerinde olduğu gibi özel bir ekran teknolojisi kullanılacağı belirtilmişti. Bu ekran teknolojisiyle beraber Samsung’un çift taraflı kavisli ekran sistemi olan Infinity Display özelliği kullanacağı haberlerini görmüştük. Marka hakkında ortaya atılan bu iddialar sonrasında Samsung’un Galaxy Note 8 ile birlikte tamamen ekran sistemini değiştireceği de belirtilmişti.

İşte en büyük yeniliklerde birisi de bu değişiklikle kullanıcılara sunulmuş olacak. Eğer ortaya çıkan görseller doğruysa Samsung’un yeni seri akıllı telefonunda Apple’ın iPhone 8 akıllı telefonunda sunması beklenen parmak izi sistemine yer verilecek. Doğrudan Note 8 ekranlarına entegre olacak olan yeni parmak izi sistemi sayesinde sadece ekrandan oluşan bir telefon göreceğiz ve ön kısımda parmak izi için ayrılmış özel bir işlev alanı bulunacak.

note 8

Ekrana Entegre Parmak İzi Sistemi İçin İlk Görseller

Söz konusu sistem iddiaları için Samsung’un Note 8 akıllı telefonlarının konsept görüntüleri de hazırlanmaya başladı. Konuşulan tüm iddiaların bir araya getirildiği yeni konsept görüntüleriyle beraber beklenen teknolojilerde ortaya çıkmış oldu. Hazırlanan konsept videolarıyla beraber arka kapakta çift arka kamera kullanıldığı, ön kısımda ise ekranların çok daha geniş gözükmesini sağlayacak dikdörtgen ekran çerçevelerinin bulunduğu görülüyor.

Uçtan uca ekran kullanımı yapıldığı görülen yeni seri akıllı telefonların 6 inç üzerinde bir ekran boyutunun da olacağı net bir şekilde görülüyor. Henüz konsept görüntüleri için doğrulama ya da konsept videolarının kesinliğini gösteren bir kanır paylaşımı ise yapılmış değil. Sadece Samsung’un parmak izi sisteminde bir değişiklik yapacağının uzun süredir konuşulduğunu görmekteyiz.