note8 parmak izi okuyucusu 1

Galaxy Note 8 prototipinde parmak izi okuyucusu ekrana entegre geliyor

Galaxy Note 8 prototipi kısa süre önce internet ortamında paylaşıldı. Uzun zamandır gündemde yer edinen Note 8 modeli hakkında gelen sızıntılar içerisinde en net ve güçlü olan sızıntı son sızıntı diyebiliriz. Prototip sızıntısıyla birlikte birçok detayın netlik kazandığını belirtelim. İşte tüm detaylar…

Samsung her ne kadar sızıntılara karşı önlem almaya çalışmış olsa bile bütün cihazlarında sızıntıların ardı arkası kesilmiyor. Son olarak gündemde yer edinen Note 8 modeli için sızıntılar gelirken, son gelen prototip model sızıntısıyla cihaz hakkında birçok detayın netlik kazanması sevindirici bir haber olarak görüntüleniyor.

note 8 prototip

İşte Galaxy Note 8 Prototip Modeli!

Kısa süre önce sızdırılan Galaxy Note 8 modelinin prototipiyle birlikte cihazın çift kamerayla geleceği artık netlik kazanmış durumda. Bunun yanı sıra cihazın arka yüzünde dikey yapıda konumlandırılmış olan çift kamera ile dikkat çektiğini bir gerçek. Ayrıca parmak izi tarayıcısının sızıntı prototip modelinde görülmediğini belirtelim. Cihazın ön yüzeyine baktığımızda gözlerimiz parmak izi okuyucusunu aradı ancak bu kısımda da ne yazık ki parmak izi adına bir iz bulunmuyor.

Elbette bu durumda kısa süredir kafaları meşgul eden ekrana entegre okuyucuyu akıllara getirmiş durumda. Sızıntı modele göre ekrana entegre parmak izi teknolojisi fotoğrafta netlik sunmuş gibi duruyor. Cihazın teknik özelliklerine ait bir bilgi henüz bulunmasa bile ciddi özelliklerle geleceği kesin gibi.