Galaxy Note 8 için Yeni İddialar Gündemde

Samsung’un en başarılı akıllı telefonlarından biri olması beklenen Galaxy Note 8 akıllı telefonları için yeni iddialar gündeme gelmeye başladı. Son olarak yeni seri akıllı telefonların depolama seçenekleri ve bu seçeneklere göre fiyat bilgisi iddiaları ortaya çıktı. İşte konu hakkında tüm detaylar.

Galaxy Note 8, Samsung’un en başarılı akıllı telefonlarından biri olacak. Galaxy S8 serisiyle zaten kendisini kanıtlayan markanın şimdi ise Galaxy Note 8 modeliyle çıtayı biraz daha yükseltmesi bekleniyor. Muhtemelen teknik özellikler kısmında Galaxy S8 serisiyle aynı işlemcileri kullanacağı düşünülen yeni seri akıllı telefonların, markanın birçok ilkine imza atacağı da düşünülüyor.

Ekrana entegre parmak izi sensörü ve çift kamera teknolojisi gibi yenilikleri bu seride kullanılması bekleniyor. Her ne kadar ekrana entegre parmak izi sensörü kısmında çok fazla bir beklenti kalmasa da hala yalanlama gelmediğini de belirtelim. Yani bu teknoloji de ihtimal dahilinde. Teknik verileri bir yana tasarımı konusunda da artık görsellerin ortaya çıktığı yeni seri akıllı telefonların şimdi ise depolama birimi ve fiyatları konusunda bilgiler verildi.

Galaxy Note 8

Galaxy Note 8 İki Farklı Depolama Seçeneğiyle Gelebilir

İddialara göre Galaxy Note 8 modeli 64 GB standart depolama alanıyla gelecek. 64 GB standart depolama alanında istenen fiyatın ise 1000 dolar olacağı belirtiliyor. Bunun yanında 128 GB depolama alanı sunulacak olursa, bu depolama alnında da 1100 dolar gibi bir fiyatın sunulacağı belirtiliyor. Şu an için kesin olarak bilinmese de Galaxy Note 8 modelinin fiyat seçenekleri olarak sunulacağı belirtilen fiyatların oldukça yüksek olduğunu ise söylemeden geçmeyelim. Kısa bir süre öncede bu konuda bazı bilgilerin paylaşıldığını ve bu bilgiler eşiğinde yüksek bir fiyat beklendiğini biliyoruz.

Şimdi ise benzeri bir durum daha ortaya çıkmış gibi gözüküyor. En azından yeni iddialar daha önce konuşulan 1.140 dolar rakamının daha altında. Öyle ki bu rakamlar standart modelin rakamları olarak gösterilmişti. Şimdi ise yeni seri için biraz daha düşük fakat bakıldığında yine yüksek bir rakam söz konusu. Bir yandan da konuşulan teknolojilere bakacak olursak bu rakamlara değecek bir akıllı telefon modeli beklendiğini de belirtelim.