Galaxy Note 8

Galaxy Note 8 Benchmark Testlerinde Görüldü

Galaxy Note 8 akıllı telefonları için her geçen gün yeni bir detay daha ortaya çıkıyor. Yeni seri akıllı telefonların tasarım iddialarından sonra Galaxy Note 8, serisi için şimdide test sonuçları görülmeye başlandı. Peki Galaxy Note 8 serisi için test sonuçlarında neler dikkat çekiyor? İşte detaylar.

Galaxy Note 8, Samsung’un yeni amiral gemisi olacak. Galaxy S8 serisinden sonra gelecek olan yeni modelin gerek sahip olacağı özellikler gerekse de tasarım detayları Galaxy Note 8 modelinin dikkatleri üzerine çekeceğini uzun bir süredir gösteriyor. Yeni modelin daha birçok detayının belli olmaya başladığını da gördük. Son olarak Galaxy Note 8 serisi akıllı telefonların performans testleri ortaya çıktı. İşte telefonlara ait olduğu iddia edilen performans testi sonuçları.

Galaxy Note 8 Özellikleri

Performans testleri konusunda ilk olarak işlemci kısmında Snapdragon serilerinin kullanıldığı görülüyor. Fakat hala Snapdragon 836 serisi mi yoksa doğrudan 835 serisi mi kullanılacağı belli değil. Yeni seri akıllı telefonların içerisinde yer alan işlemci serisi kesin olmasa da genel olarak işlemci puanlarının çok yüksek olması da amiral gemisi bir serinin geleceğinin kanıtı. İşlemci dışında Galaxy Note 8 modelinin testlerinin de Android Nougat serisiyle test yapıldığı görülüyor. Daha öncede Galaxy S8 akıllı telefonlarının testlerinin de yine Nougat ile yapılması yeni serinin performans testlerinin doğru olduğu iddialarını da güçlendiriyor.

Galaxy Note 8

Tam kısmı hakkında henüz bilgileri görülmediği Galaxy Note 8 akıllı telefonlarının ekran kısmında ise 6.3 inç seçimi yapıldığı görülüyor. Yeni seriyle beraber gelen ekran kısmında teknoloji olarak ise AMOLED ekran kullanımı yapılacağı görülüyor.

Galaxy Note 8 testlerinde ekranın çerçevesiz mi yoksa kavisli mi olacağı konusunda bir bilgi elde edilemezken genel görüntü kalitesi oldukça yüksek seviyede puan almayı başarmış gibi gözüküyor. Yeni video desteği, parmak izi sistemlerinde yapılacak değişiklik gibi konularda da bilgilerin bulunduğu Galaxy Note 8 akıllı telefonlarının daha ne gibi özellikleri olacağı ya da bu özelliklerinin ne zaman doğrulanacağı ise ne yazık ki belli değil.