galaxy buds samsung 1

Galaxy Buds’un Fiyatı ve Özellikleri

Apple’ın AirPods kulaklığı ile rekabet içerisinde olan Galaxy Buds, mini kulaklık modelini tanıttı. Kablosuz kulaklıkların 6 saate kadar kesintisiz kullanılabildiği açıklandı. Samsung, Gear IconX ile kablosuz kulaklık pazarına girerek tanıtımını yaptığı Galaxy Buds kulaklıklar kendini ön planda tutmaya çalışıyor.

Peki yeni çıkan Galaxy Buds Kulaklıkların Özellikleri ve Fiyatı Nasıl?

AKG firması ile ortak olarak geliştirilen Galaxy Bubds kulaklıklar 5.8 Dynamic sürücü ile yüksek ses kalitesi sunmaktadır. Galaxy Bbuds kulaklıklar ayrıca içte ve dışta olan iki mikrofon sayesinde gürültüyü engelliyor. Sadece gürültüyü engellemekle kalmıyor aynı zamanda sesin de net bir şekilde iletilmesini sağlıyor.

633548 galaxy buds 2

 

Batarya konusunda 58mAh bataryaya sahip ve Bluetooth 5.0 kulaklıklar 6 saate kadar kullanım sunmaktadır. Çift pin ile bağlanılan özel kutusu ayrı olarak 7 saat daha şarj imkânı sağlamaktadır. Özel kutusunda çok beklemeden 15 dakika da şarj etmesini sağlıyor ve 7 saat daha pil kapasitesi oluşturuyor.

Kablosuz olan şarj sayesinde de Galaxy S10 serisinin üzerine koyduğunuz zaman kendi kendini şarj edebiliyor. Farklı renk seçeneği ile ortaya çıkan kulaklıklar müşterilerin dikkatini çekiyor. Fiyat konusunda da Galaxy Buds modelinin fiyatı 799 TL ile satışa sunulacaktır.