Fortnite alışveriş arabası

Fortnite’da ilginç hata: Alışveriş arabası tüm oyuncuları öldürüyor

Fortnite‘a eklenen en yeni araçlardan birisi olan alışveriş arabası, son derece ilginç bir hatayı da beraberinde getirdi. Araçtaki hata, bir şekilde haritadaki tüm oyuncuların aynı anda ölmesine neden oluyor.


Geçtiğimiz gün PUBG tarafından dava edilmesiyle gündeme gelen Fortnite, şimdi de alışveriş arabası tarafından kaynaklanan büyük bir sorunla manşetlere taşındı. v4.3 güncellemesiyle birlikte oyuna eklenen alışveriş arabası, bir şekilde haritadaki tüm oyuncuların aynı anda ölmesine neden olabiliyor. Oyuncuların bunu nasıl yaptığı ve sadece bir araç olan alışveriş arabasının ne tür bir hatayla tüm haritadaki oyuncuları öldürebildiği henüz bilinmiyor. Ancak bir aracın aynı anda 85 kişiyi öldürmesinin gayet etkileyici olduğu konusunda hiç şüphe yok. İşte alışveriş arabasıyla yapılan katliam:

https://youtu.be/1ELGdpYsmsw

Alışveriş arabası yalnızca aracı kullanan kişinin hayatta kalmasını sağlıyor ve nasıl böylesine ilginç ve bir o kadar da güçlü bir hatanın oluştuğu henüz bilinmiyor. Bazı oyuncular hatanın yalnızca Mac oyuncularında gerçekleştiğini iddia ediyor. Eğer Mac kullanıcısıysanız size anında maçı kazandırabilecek bu hatayı denemenizi tavsiye ederiz.

Kaynak