facebook a begenme tusu geldi 1488797382 1

Facebook’a ‘Beğenmeme’ tepkisi geldi

Facebook çok uzun süredir kullanıcıların çok fazla istediği bir özelliği hayata geçirmeye çalışıyor. Ancak bu özellik şimdi tam olarak istediğimiz alanda çalışmayacak gibi duruyor.

Facebook uzun zamandır kullanıcıların kendisinden istediği bir özelliği hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ancak bu özellik şuana kadar tam olarak istediğimiz yerde çalışmayacak gibi duruyor. Çünkü test aşamasında sadece gelen mesajlara birçok tepkiler gösterebiliniyor. Bunların arasında ise Dislike yani beğenmeme seçeneği de görülüyor.

Bundan böyle arkadaşlarınızdan gelen mesajlara tepki gösterebileceksiniz ve gelen mesajları sevmediğiniz kişilerden geldiğinde direk beğenmeme tuşuyla ifade edebileceksiniz. Tekrardan hatırlatalım, bu özellik şuan gödnerilerin altındaki tepki kısmında yer almamakta. Facebook özelliği test ettikten sonra büyük ihtimal asıl istenilen yere taşıyacak gibi görünüyor.

facebook messenger reactions

Son olarak ise Facebook Messenger için de Slack ve Discord’a benzer bir adım atacağı iddia ediliyor.

Çünkü çok kişinin yer aldığı konuşmalarda, yazılan mesajlara cevap vermek hemen ortalığın karışmasına neden olabiliyor. Bunun yerine biri bir teklifte bulunduğunda, tüm katılımcıların sadece tepkisiyle karşılaşmak daha temiz ve güzel olacaktır.